torsdag den 5. november 2015

Optokobler plc

Den bruges til at adskille el kredsløb, sådan at de ikke har forbindelse direkte mellem hinanden. Bestilt i dag, leveret i morgen! Fototransistor med basisterminal. Optokoblerens udgang kan være udført på en række.


En enkelt transistor-, en TTL-, eller en Darlington. De normale typer er relæ-, transistor- eller triacudgange.

AC signaler er meget almindelige i mange eksisterende automatiske anlæg. SIDESPRING: PLC indgange skal konvertere forskellige logiske niveauer til det 5Vdc logiske niveau der bruges på data bussen. Det kan gøres med kredse som dem vist herunder.


Kredsende forbereder indgangs signalet til at drive en optokobler , . Denne tilbagemelding sker via en optokobler , således at udgangskredsløbet er galvanisk adskilt fra lysnettet, og dermed ikke berøringsfarligt. Siemens S7-3PLC bestykning. En diode dannes ve at man lader en P- halvleder og en.


Enkelt- eller dobbeltpolede relæer og optokoblere til PLC interface med samme profil. RS Pro optokobler til DIN-skinnemontering.

Disse moduler tager det bedste fra optisk koblingsisolering for at forhindre PLC - og embeddede anvendelser i elektrisk interferens og . Toshiba lancerer ny generation af højhastigheds optokoblere, som gør det muligt at eliminere bridge- kredsløb i mange sammenhænge (in english). Toshiba Electronics Europe (TEE) has announced a new high-speed optocoupler (photocoupler) . Lütze optokobler relæ har en bredde på blot mm, hvilket sparer plads i afbryderskabet, og giver plads til andre komponenter. Halvlederudgangen muliggør høje . VAC, og DC indgangen arbejder normalt på.


VDC og er enten af SINK eller SOURCE typen. Lysdiode ved PLC indgang. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Strømmen løber fra indgangen og igennem optokobler og lysdiode for indikering. En forbindelse via en optokobler , hvor signalet driver en lysdiode, der er monteret sammen . PLC interface, bestående af base terminal med skruetilslutning og plug miniature optokobler , til montering på DIN-skinner.


Dette produkt er blevet maskineoversat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...