fredag den 27. marts 2015

Leica avstandsmåler jakt

Vi tilbyr både enøyd (mono) avstandsmåler og toøyd (binokulære) avstandsmålere med laser. En avstandsmåler brukes primært til feltbruk, golf eller jakt. Dette er noe ulike lasermålere både med hensyn på pris, rekkevidde og . Når Leica møter Zeiss i åpent lende, er det finslepen tysk presisjon mot finslepen tysk presisjon. Mye er likt, men det er også noen viktige forskjeller.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Alle Leica avstandsmålere er basert på den samme pålitelig teknologi utviklet gjennom år nå. Dette betyr presis og sikker avstandskalkulasjon bare ved å trykke på en knapp. CRF Rangemaster-modellene måler, til tross for sin kompakte størrelse, imponerende avstander. De ballistiske parametrene gir jegeren viktig . Leica håndkikkerter og avstandsmålere er blant de beste i verden. Kikkert og teleskop for alle behov.


Vi har utvalget og de gode prisene. Nestor blant norske kikkertforhandlere.

Stort utvalg av kikkert, teleskop, stjernekikkert og nattkikkert. Grunnfunksjonen for alle avstandsmålere til jakt følger samme prinsipp. Men det er mye annet som slår ut på prislappen. Leica gir svar i løpet av et halvt sekun må du vente både fem og ti sekunder på de treigeste målerne.


Dessuten varierer det hvordan resultatene analyseres: Billige model- ler oppgir bare første blink de. Fra venstre: Simra Leica LRF 80 Bushnell yard. Litt forskjell i størrelse! Ingen tvil om hvilken som er enklest å ha med seg i lomma på jakt ! Hvilken avstandsmåler anbefaler jeg?


De enkleste viser avstand helt nøyaktig. Avstandsmåler gir sikrere skudd under jakt. De mest avanserte viser deg i tillegg nøyaktig treffpunkt for ditt våpen og din ammunisjon.


Her finner du avtandsmålere i flere prisklasser fra Zeiss, Leica og Vortex. Liten og lett avstandsmåler med en meget kraftig laser. Lar deg også måle avstand hvert sekund ved å holde inne knappen. I tillegg til å være vanntett ned til én meter innehar Leica.


Når det kommer til skumring så slår leica avstandsmåler , zeiss avstandsmålere.

Zeiss sin er stor å klumpete å du skal ha en stor lomme for at du kan legge den nedi. Men no har det vel vert mange sånne tester, billige mot billige og dyre mot dyre. Men de har vel lite å skrive om siden de må legge ut enda . Den nyutviklede ballistis. Kjøp avstandsmåler online fra Din Kikkert og vær trygg på at du får riktig kvalitet til riktig pris. Vi leverer avstandsmåler fra Breitler, Nikon, Leica og Zeiss.


Disse passer perfekt til golf, jakt , fritidsturer og andre formål. Dette var den store nyheten på IWA-messen i Nürnberg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...