fredag den 24. april 2015

Bolte og møtrikker sortiment

DK lagerfører i mange forskellige sortimenter, Skruer, bolte , møtrikker , splitter, nitter, sikringer m. Vi kan til enhver tid være behjælpelig og klar til at give dig professionel rådgivning. Her finder du vores store udvalg af maskinskruer, bolte m. Bredt sortiment og fornuftige priser på alt inden for befæstigelse. Fladskive FZB (Vælg størrelse).

Vi har valgt at føre et begrænset sortiment af bolte og møtrikker i de mest gængse størrelser. Vi tilbyder bolte og møtrikker i både stål og rustfaste materialer. Skulle vi ikke lige have det du søger, kan vi formentlig skaffe det. Forvent leveringstid på ca. METAL online hos BAUHAUS.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. I SILVAN har vi masser af forskellige bolte og møtrikker. Med de rigtige bolte eller møtrikker er du sikret, at dine installationer holder ved.

Vores bolte og møtrikker fås til en super god pris, men er samtidig i super lækker kvalitet. Det skal sige det er til hobby brug, så. Dette 2dele møtrik - og skrue- sortiment indeholder en række lange maskinskruer, møtrikker og spændskiver i populære størrelser til at håndtere en bred vifte af projekter.


Sættet leveres i en PVC-boks for nem opbevaring og transport, så du altid har den rigtige møtrik eller bolt til opgaven. Hold dine skruer organiseret og . Vejrbestandige søm og skruer til solidt byggeri. Her får du en oversigt over det store udvalg af . Godt og prisbilligt udvalg af bræddebolte og møtrikker. Se sortimentet i vores butikker eller køb online nu.


Rustfribolte har et kæmpe udvalg af værktøj, bolte skruer og møtrikker. Her er det varens total pris der tæller, så her finder prisen er i bund. Køb bolte , møtrikker og skruer af stål, rustfri stål og syrefast stål til et væld af formål online hos KJ Værktøj. Scanmarc leverer møtrikker og bolte til ethvert ønske og behov.


Derfor leverer Scanmarc rustfri bolte og skruer til alle tænkelige formål og i alle mål og størrelser til brug i industri, landbrug og det maritime erhverv. Kontakt derfor Scanmarc og hør mere om det bolte og møtrikker sortiment , vi kan tilbyde din virksomhed. Bolt DIN 9Fuldgevind UNC Alle vores elforsinket bolte er minimum kvalitet 8. Tyske og Hollandske værker.

Vi har kun kvalitets varer og hvis man ønsker at få certifikat med på boltene kan dette fremskaffes mod merpris. Sortiment Pinolskruer, Størrelse: M- M12mm (Din 916) 220dele Handipak. PASSER TILOEM VARENUMMER VÆGT: 0. SORTIMENTS SÆT BOLT OG MØTRIKKER M 1dele.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...