torsdag den 28. maj 2015

Mikrofon til akustisk guitar

Jeg skal til at investere i en eller måske mikrofoner, som hovedsagligt skal bruges til akustisk guitar , men andre ting vil ikke skade! Da jeg tager ind i Aage i den nærmeste tid vil jeg gerne høre hvad i har at anbefale? Jeg er åben for alle former for bud! Min pris grænse er omkring de 10k, så fyr løs!


Mikrofon til akustisk guitar - MiniFlex lyder for fedt.

IK Multimedia Acoustic Stage. Kan købes samlet for 7kr. Specifikationer : TYPE: True condenser small capsule wide cardioid mic.


Når man skal optage en akustisk guitar på computeren skal man bruge en mikrofon. Der findes flere slags mikrofoner og . Mange tak til jer andre for jeres gode råd. Jakob Reitz har bedt mig om at svare hurtigt om jeg skal have det .

Super-kvalitet til mega-BILLIGE priser. RØDE Ktil indspilning af både vokal og akustisk guitar , men jeg er blevet anbefalet at købe en kondensator mikrofon til indspilning af guitar. Online-salg, nemt, sikkert og hurtigt. Kan nogen af jer anbefale en af nedenstående mikrofoner? Eller måske en helt anden?


Og er det overhovedet værd at investere i, ifht. ONE er en lydgrænseflade. Den lyder super godt til akustisk! Der er et par lyd eksempler derinde.


Jeg ved ikke hvorfor de ikke har den på 4sound siden? Prøvede denne her mikrofon den anden dag på en akustisk guitar , den lyder utroligt godt! Det er svært at optage akustisk guitar på harddisk, så den lyder rigtigt og brænder igennem, samtidig med at lyden indeholder varme. Til studieindspilning af f. Dyb og fyldig stereolyd på farten - velkommen til AC-3 verdens første AA- batteridrevne forstærker særligt udviklet til akustisk guitar. Næstefter vokal, så er akustisk guitar det der bliver brugt mest tid på at indspille gennem mikrofonerne i hjemmestudierne landet over.


Sammen med AmpliTube Acoustic-app har guitarspillere nu et komplet professionelt lydende mobilt system, designet specielt til akustiske guitarister på farten.

Clip-on mikrofonerne er især nyttige i orkestrale opsætninger eller hvor bevægelse er nødvendig, for eksempel med en akustisk guitar. Hos Gear4music har vi et stort udvalg af clip-on . En første, lille åbning viste sig, da Hyttel blev inviteret til Carstens års fødselsdag i Birkerød. Hyttel fik til opgave at finde en gave til Carsten fra Sony, og han besluttede sig til , at det sikre valg måtte være en akustisk guitar med indbygget mikrofon , som han fik leveret med en perlemorsindgravering med C. Sidder du alene og synger til en akustisk guitar , er det naturligvis oplagt at stille en mikrofon op og blot begynde at optage. Det kan der blive et rigtig godt resultat ud af. Og du behøver ikke noget særligt udstyr overhovedet.


Mikrofoner bruges også til at indspille guitar me eller til at sende lyd ud til publikum igennem højttalere til store festivaler. Ofte specialiserer de sig i en bestemt type mikrofon og til et bestemt formål. Dette kaldes for akustisk energi, og det er, hvad du kan høre uden mikrofon indblandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...