mandag den 29. juni 2015

Spectacare rensevæske

Få den bedste rensning og affedtning ved ultralydsrens ved hjælp af vores specialudviklede ultralydsrensevæske, der er biologisk nedbrydelig. Anvendes for ekstra god rengøring af briller, ure, armlænker, halskæder smykker og ringe. Brugsanvisning Fyld karet i ultralydsrenseren med rent vand til max-stregen.


Tilsæt en hættefuld rensevæske i vandet - dette svarer til en opløsning på 1:60. Spectacare ultralydsrenser S78. Smykkerenser, brillerenser, ultralydsrenser i flot design og super kvalitet Helt rent uden knofedt.

Hæld vand direkte fra hanen i apparatet og tilsæt eventuelt en hættefuld miljøvenligt rensevæske. Beholder-stør En ren oplevelse - i eksklusivt dansk design. En ultralydsrenser pudser ikke dit sorte sølvtøj, men renser event.


Køb din nye ultralydsrenser billigst hos os. Køb online og betal sikkert med dankort. Sammenlign priser og læs anmeldelser af rensevæske Rengøringsartikler.


Klik her og find den bedste pris nu! Speciel egnet til golfbolde, briller, professionel rensning i laboratorier, medicinske og dentale klinikker, elektronikværksteder, optikere, urmagere, smykkebutikker, .

Tank størrelse 155x133xmm. HUSK at læse bruge vejledningen, Matrialer kan tåle at komme i en ultralydsrenser. Ultrasonisk frekvens på 42. Maskinen er super nem at betjene og kræver blot den specielle rensevæske samt almindeligt vand fra hanen.


Renser effektivt fedt og snavs af alle genstande og giver sølv, guld og andre metaller glans igen. Er der nogen af jer der har tænkt på at investere i en sådan dims her. HMMM gad vide om det funker.


ULTRALYDSRENSER TIL RENSNING AF BL. Briller, solbriller, div. Se mere på vedhæftet link. Disse bobler løsner urenheder, hvor det normalt er umuligt at rense. En flaske rensevæske koster kr.


Renseren forhandles mange steder fx hos isenkræmmere og optikere. Kommentarer modtages gerne. Man kan skifte rensevæske ved at bruge en glasbeholder med rensevæsken og emnet der skal renses, og så nedsænke denne i ultralydsbadet. I ultralydsbadet skal så blot være vand tilsat lidt sæbe.


Rensning: Sæbevand for generel afrensning.

Dansk produceret, harmløs . Lid-Care ( rensevæske til øjenlåg). Leveres i original emballage. Kræmmerting, Flyttekasser med Kræmmerting. Pæne og ordentlige ting som er salgbare.


Jeg har købt topmodellen til små 1. Den rensevæske jeg har er en form for noget sæbelignende. Dermed fjernes også fedtstoffer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...