fredag den 10. juli 2015

Adfærdsprofil test

Det er ikke nogen test , det er mere en slags type-dekoder, så der er ingen rigtige eller forkerte svar. Det er dig, der afgør, hvad der passer bedst på dig. Din besvarelse kan være med til at give dig indsigt i din måde at indsamle informationer . Vi leverer dybdegående og detaljerede rapporter, og samtidig er vores personlighedstest lette at forstå.


Ved brug af farvesymbolik gør vi dem lette at anvende i praksis.

Adfærdsprofil Tidligere kaldte vi . Vore test er forskningsbaserede og udviklet med afsæt i skandinavisk virksomhedskultur. Værktøjerne er dybdegående men samtidig lette at forstå og anvende. Vores test anvendes internationalt af virksomheder, professionelle HR konsulenter, uddannelsesinsitutioner mv. PROFILTEST, ADFÆRDSPROFIL , ELLER PERSONLIGHEDSANALYSE? I DISCOVER kalder vi ikke DiSC for en test eller en analyse (hvad enten det er en profiltest, en personlighedstest eller en personlighedsanalyse), da det giver associationer til noget, man kan dumpe eller bestå, eller klare sig mere . Flexkom er certificeret til gennemførsel af e- stimates adfærdsprofiltest for både enkeltpersoner og teams (afdelinger).


En DISC test er en personanalyse som kan give dig en praktisk orienteret handlingsplan for en medarbejderudvikling.

Kontakt os for en uforpligtende dialog. Person Profil Analysen (PPA) er en adfærdsprofil , der giver en ikke-kritisk adfærdsmæssig analyse af en person, designet til at at fremhæve hans eller hendes styrker. Ved gennemførelse af en PPA er der ingen rigtige eller forkerte svar - du kan ikke bestå eller dumpe. Dine svar vil fremhæve specifikke styrker og give . Extended DISC testimonial by David Mattson, CEO of Sandler Training, Inc. Du har nu muligheden for at lave en test , der kan give dig nogle nye vinkler, til måden du betragter dig selv på.


Testen er ikke en sandhe men alene et udtryk for, hvordan du opfatter dig selv på netop dette tidspunkt. Resultatet, der fremkommer, skulle dog gerne være i . Besvarelserne danner grundlag for, hvilken adfærdsprofil du har. Altså om du eksempelvis er meget fremadstormende eller mere tilbageholdende. Alle resultater er ligeværdige og det er en central pointe i arbejdet med DiSC profiler, at der på en arbejdsplads er brug for alle typer.


Edutaintmentshow med Jørgen C. Friis og Johnn Batz Om hvorfor vi så forskelllige - og. Psykolog EBBE SCHEEL KR†GER og ELSE MARIE SCHULTZ RASMUSSEN, Tlf. E-stimate er et værktøj til adfærdsprofiler.


Gennem en test , hvor hver deltager skal svare intuitivt på en række spørgsmål omkring adfær afdækkes en profil, der giver et billede af den enkelte persons adfærd.

Disse individuelle adfærdsprofiler kan “lægges sammen” til en teamprofil, der afdækker dit teams . Alle mennesker indeholder disse fire adfærdstendenser - men i forskellig styrke. De tendenser kan beskrives ved farvemæssig energi. De direkte kompetencer og . Den forklarer, hvordan hver enkelt pe.


Få en personlig DiSC adfærdsprofil med fokus på egne styrker og udviklingsmuligheder. Forskellighed er en styrke. Hos CoastZone arbejder vi med to forskellige . Situationen afgører valget! Vi ved af erfaring af det med at bruge profiler og test af den ene eller anden slags kan få holdninger frem i folk.


Vi vælger for det første at bruge profiler og test i vores arbejde med at finde kandidater og udfolde deres potentiale ift. Den adfærdsprofil vi har gode erfaringer med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...