onsdag den 22. juli 2015

Alu opbevaringskasser

Varenummer: ALUVægt: Kg. Kassernes mål passer til EU-paller. Størst mulig beskyttelse ved enhver brug. Zarges boks K 4er for de professionelle hvor kun det bedste er godt nok. Praktiske skumindsatse gør det lettere at bevare overblikket f.

Over forskellige enheder, størrelser og produkter. Nyhed: TÜV har testet og godkendt Zarges Industr . Jumbo alu - kasser i flere forskellige størrelser, se vores sortiment på BygMax. Vi leverer naturligvis lige til din dør. En Alu-box fra Alulock garantere Dig en optimal transport beholder for sikker transport og opbevaring af alt fra papire til konservesdåser på din tur i Afrika.


Alulock kufferter og Aluboxe bliver løbende forbedre gennem de informationer vi får fra vore kunder. Vi har Aluminium kasser i mange standard størrelser som kan straks .

Alu box PROFF - Læs mere om produktet Læs mere om produktet. Til opbevaring og lettere transportopgaver. Slidstærk transportkasse med rigtig god beskyttelse under transport og opbevaring.


Vores alu kasser bliver lavet ved Kolding karrosserifabrik: Kolding karosserifabrik monterer kasser i såvel aluminium som letvægtsskumkasser (glasfiber). Bagender med døre eller lift. Spoiler eller topboks efter ønske.


Hold styr på hjemmet med vores opbevaringsbokse, - kasser og –æsker. De findes i mange størrelser og materialer. Kassen er opbygget i et unikt modulsystem, der giver den felxibilitet og utallige anvendelsesmuligheder. Specielt i byerne, hvor brugen af almindelige gravekasser ofte er en problem.


Hvor der er mange kabler og rørledninger, kommer alu -kassen helt til sin ret. Modulernes lave vægt (13kg-40kg) og højde ( 50cm) gør at de . Danmarks største overskudslager med armyvarer - har et stort udvalg af kasser. Trækasser, Plyfakasser og metalkasser.


Store og små kasser til ethvert formål: transport, opbevaring, som sofabord o. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

LL Aluminium kasser kan klare hård transport, og er ideel til beskyttelse og opbevaring af emner. Online pris på Jumbo kasser i aluminium i godkendt webshop. Bestil nemt og hurtigt din nye transportkasse i alu fra Jumbo her!


Billige priser i godkendt online butik. Har du også værktøj og redskaber lidt ud over det sædvanlige? Godt værktøj og arbejdsredskaber kræver også god opbevaring, og derfor kan en kasse fra Maskinbutikken. Vores udvalg af kasser , som både spænder over alu transportkasser og store værktøjskasser i polyetholen, . Vi tilbyder alu - kasser i forskelligt materiale til forskelligt brug.


Her hos os har vi løsningen til dig. Kontakt os og hør nærmere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...