fredag den 31. juli 2015

Amperetang gamma

Ampere meter Amperetang Ampere tang. Meetfuncties van universeelmeter. Spanningzoekerfunctie en holdfunctie. Meetsnoeren en handleiding meegeleverd. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

Op de verpakking staat welke metingen je met het toestel allemaal kan verrichten. Bij de eenvoudige toestellen blijft dit beperkt tot de spanning (U), de stroomsterkte (I) en de weestand (R). Let op de maximumwaarden die je met het toestel kan meten. Een voorbeeld van een geschikt toestel voor een . Dit geldt alleen als u wisselstroom meet (AC). Met de draden kunt u ook gelijkstroom meten (DC) Teven kunt u deze meter ook als multimeter gebruiken.


Voegt uw ampèretang en mulitimeter samen tot een apparaat. U kunt stroom contactloos opmeten zonder de leidingen open te halen.

Ik heb een amperetang voor kleine stromen. Digitale meetapparatuur nu bij HORNBACH kopen! Zal morgen eens het type opgeven voor degene die het graag willen weten. Ik ben nu niet op het werk.


Is soms nog moeilijk om die dure types op nul af te regelen. Laserwaterpas, spanningzoeker, spanningstester, leidingzoeker en multimeter: handige en uiterst nauwkeurige elektronische meetinstrumenten. Lees hoe je ze gebruikt in de klusinstructie van KARWEI. Het aanbod is zorgvuldig uitgekozen met de hoogste kwaliteit- en veiligheidsnormen steeds in het achterhoof zodat u elke dag kan vertrouwen op correcte en nauwkeurige informatie voor elke opdracht. FLIR, de afkorting van Forward Looking InfraRe is bij het groot publiek vooral bekend voor zij n ruim assortiment . VOLTCRAFT Gamma -Check-A geigerteller,.


Voor alle bastoepassingen die een hoog vermogen vragen, ook voor basgitaar. Ik heb een oom die boordwerktuigkundige is geweest en als volleerd elektrotechnicus eigenlijk alles dat met electriciteit te maken heeft zelf repareert, inclusief moederborden van computers e. Een dure is leuk maar het is. Ampéretang kunt ge ook gebruiken, maar dan moete wel nen kabel open snijden :pwaarom?


A tot 80A via inductie Gelijkstroom. ZET-KM0Tachometer Tachometer Professional .

Zou gewoon bij de gamma een kleine fitting en een 5W 230V lampje halen (is volgens mij ook ongeveer even groot als het ding op de foto), fitting vervangen, stekker. Als er nu meer stroom in gaat dan eruit komt, kan je wat meten met je amperetang , omdat er dus een magnetisch veld word opgewekt. We hebben (nog) geen amperetang.


Dit product hebben we nog niet in ons assortiment. Zou je dat liever anders zien? In de tussentijd proberen we het goed te maken met een plaatje van het team :-) Bedankt!


Probeer het nog eens met een acculader van de Gamma of iets dergelijks. Als de accu dan leeg blijft lopen wordt het tijd voor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...