fredag den 17. juli 2015

Amperetang werking

Meten met amperetang (electude). Unsubscribe from Giel Kessels? How to check for and fix a battery drain in your car - Duration: 7:19. Soma college meten is weten opdracht over ampere tang en multimeter. Een amperetang werk op het magnetisch veld wat ontstaat bij elke geleider waar stroom door loopt.


Twee geleiders waar de stroom door heen en.

Om een uitleg te geven voor het meten van of geleiders zou ik eens een kijken naar de werking van een differentieel. Normaal meet je dus maar op 1 . Fluke zelf geleverd wordt. Niettemin geeft de meter wel degelijk een indicatie waar een normale stroomtang dit zeker niet zou doen. De werking moet dus verschillen.


Ik ben benieuwd of iemand een idee heeft over de werking. Op m`n motor heb ik twee extra lampen gemonteerd van. Bekijk onze uitgebreide collectie en kies uw ideale ampèretang.

Op deze pagina wordt met behulp van voorbeelden uitgelegd hoe men metingen moet verrichten . Koop of Verkoop amperetang op Marktplaats. Vind amperetang multimeter op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Meet gelijk-en wisselstroom tot 6amp.


Capaciteitmeting condensatoren. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Hierdoor zal ook bij statische elektriciteit de indicator oplichten.


Dit is een normale werking van de stroomtang. Om verwondingen te voorkomen, vermijd metingen op metalen aanraakbare geleiders waar de de isolatie . En omdat de hoeveelheid lekstroom afhankelijk van de werking van de apparatuur varieert, kan de aardlekschakelaar onregelmatig aanspreken. Dergelijke intermitterende problemen kunnen lastig te onderzoeken zijn. Druk op de trigger om de ampèretang te openen. Zet de DMM op de stand wisselspanning en op het juiste bereik.


Een stroomtang detecteert en meet een grote verscheidenheid aan wisselstromen of veranderende . Sluit de omvormer stevig op de DMM aan. Druk op de trekker om de transformatortang te openen en klem deze op slechts één geleider.

Je moet wel degelijk een ampere tang kopen die ook voor gelijkspanning geschikt is (deze zijn meestal duurder) wisselspanning gaat gewoonweg niet werken. Dit omdat je bij wisselspanning van een soort transformator werking gebruik kan maken om te meten, bij gelijkspanning gaat dit veel minder goed . P5is compatibel met de meeste multimeters. Eenvoudig te monteren zonder de stroomkring te onderbreken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...