onsdag den 15. juli 2015

Dypkoger 1000w

För att ange betyg för produkten behöver ni vara inloggad. Var först med att betygsätta denna produkt. En hurtig og fleksibel måde at varme vand.


Med dyppekogeren opvarmer du hurtigt og effektivt f. Som et eksperiment kan man beregne. Herunder kan finder specifikationer over det typer som kan leveres direkte.

Elpatron IPfor OLIE incl. Lille effektiv dyppekoger , der er perfekt til rejsebrug . IPder kan indeholde termostat og overkogssikring. Jeg har købt en lidt speciel dypkoger fra ebay, men vil egentlig gerne vide hvordan den fungerer, og hvad den gør hvad den evt. Inde i dypkogeren er der plader med et hulrum i midten, og vandet koger på den . Denne kan anvendes i en vand varmeapplikation frem for dumping enhver overskydende energi fra batteriet i luften med en standard dump belastning.


Denne lomme er designet til at tage normale . Den fra spejdersport er på 300w.

Der findes en del på ebay. Som standard lagerføres 1½” og 2”. Dypkoger , 220V Dypkoger , der f. Gode tilbud til dig 1-gange om måneden. Har praktisk håndtag til når den skal flyttes.


Varmelegeme, Victory Lightning, Infrarød varmer til opvarmning og tørring af maling og andre varme opgaver. Derudover er monteret el–skab med landstrømstik 230V . På forsamlingshust i Dynt sidder en mølle som Niels Krogh Hansen har købt af mig. Under særlige forhold lidt mere. Har kørt til det er taget ud af drift, men der skal ny dypkoger i ved olie-forvarmeren. Den er baseret på varme produktion dypkoger i en akkumolerings tank evt.


En større overflade er naturligvis meget bedre. Denne tid bruger jeg på at finde og afveje malten. Vi spædede gryden til med lidt vand fra hanen, da der nåede at fordampe lidt.


Efter humlen blev tilsat forblev gryden fint i kog. Karboneret med 200g dextrose i 4ml vand til L.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...