onsdag den 1. juli 2015

Flad sort ledning

Hylde: Vælg varehus Loading. Udsolgt Begrænset lager På lager. De bruges eksempelvis i forbindelse med montering af stikdåser, som forlængerledninger – og kan tilmed bruges på forskellige brugsgenstande som eksempelvis loftlamper eller væglamper. Leveres opmålt eller i 1meter spole. Gratis fragt og hurtig levering.


Brug for at skifte en ledning ud?

Hvis ledningen til lampen er blevet for kort, skifter du den bare ud. Så har du en mere permanent løsning end en forlængerledning. Find tilbud på alle typer ledning og tilbehør. Du handler trygt på XL-BYG Webshop.


Danmarks største VVS forhandler på nettet! Her kan du se vores flotte udvalg af løse ledninger. Du finder blandt andet den flade hvide variant med plastkappe, som er til indendørs brug – anvend den eksempelvis som. Kablet er perfekt som forlængerledning, ledning m.

God kvalitet til den rigtige pris. Der er én ledning til hver farve og til fælles plus. Ledningen fås i flere fa. Kraftigt sort PUR-kabel til med ledere.


Passer for 2xflad og rund ledning. Flad plastledning 1m, sort. Sammenlign priser og læs anmeldelser af flad ledning el artikler. Klik her og find den bedste pris nu!


Moderne øretelefoner med mikrofon og flad ledning samt besvarelsesfunktion. Denne ovale flade sorte stofledning er brugt til Bestlite og Le Klint lamper. d for at føje til favoritter. LEDNING 2XH03VVH2-F SORT S100. Plastledning flad S100m sort. Rund ledning med plastkappe som kan bruges til f. Blue electric LED lampe i slimline format.


Clips 2XI Æske 1Stk Flad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...