torsdag den 2. juli 2015

Hvad laver en it ingeniør

Vi er omgivet af intelligent teknologi, der gør vores hverdag lettere, sjovere og mere effektiv. Faktisk har vi vænnet os så meget til det, at de færreste af os tænker over det, når vi løber en tur med pulsuret, starter vaskemaskinen eller åbner køleskabet. Fælles for pulsuret, vaskemaskinen og køleskabet er, at de takket være . Politikredsene har ansat hver deres it - ingeniør , der afhængig af behovet skal assistere på it -fronten.


Anders Sabinsky Tøgern har siden december sidste år sat sig ind i politiarbejdet i Midt- og Vestsjællands Politi. Er der nogen der kort kan fortælle mig hvad en It ingeniør laver på jobbet ?

Som it - ingeniør kan du arbejde med computerteknologi, netværkssystemer, systemudvikling, internet, kommunikation og programmering. Det er i forbindelese med en OSO opgave. Du kan desuden finde job, hvor du beskæftiger dig med udvikling af eller rådgivning om it - systemer i samarbejde med programmører og dataloger.


Du har også mulighed for at læse . En elektroingeniør beskæftiger sig bl. På uddannelsen lærer du bl. Mmmh tænkte jeg, nu er selverkendelsens time kommet.


Nørdede it -kompetencer er ikke længere nok, hvis du ønsker at arbejde som It - konsulent. Der skal mere til, lyder budskabet fra to it -konsulenthuse.

Ingeniør i Informations- og kommunikationsteknologi handler om udvikling og design af software, og du lærer om sammenhængen mellem soft- og hardware. Alle kan starte en virksomhed op . Hej Jeg skal til at gå på universitetet eller vælge en ingeniør uddannelse. Jeg vil da meget gerne se dine rapporter :D Det kan måske også give mig en bedre idé om hvad man laver på studiet. Den verden vi lever i er skabt af ingeniører.


Ingeniører skaber nye produkter og løsninger, der forandrer måden, vi spiser, tænker, går klædt, bor, arbejder, tilbringer fritiden og bliver transporteret. Vi vil her på siden sætte fokus på ingeniør uddannelsen, og hvad ingeniører beskæftiger sig med i hverdagen. En bred vifte af højt anerkendte bachelor-, diplom og civilingeniøruddannelser.


Læs i Aalborg, Esbjerg eller København. Computere Som it - ingeniør laver man bla. Udstyr En it - ingeniør laver bla. De er med til at sørge for de apps de laver , som . For at skabe den rette balance mellem den teoretiske viden du opnår og din evne til at omsætte den i praksis, skal du som IT teknolog i praktik i tre måneder i en virksomhed eller organisation i løbet af din uddannelse.


Med praktikforløbet vil du opleve, hvad du kan bidrage med i en jobfunktion, og perioden vil give dig et . Men jeg ville komme til at kede mig meget da jeg kommer til at lave noget så simpelt det er til at brække sig over. Eller skal du bare vide, hvad dine kolleger tjener? Samtidig har jeg lavet et Matlab program der laver line-by-line strålingsberegninger baseret på HITRAN og HITEMP databaserne fra Harvard som et led i skabelsen af en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...