mandag den 6. juli 2015

Kanalventilator lindab

KÆMPE udvalg af kanalventilatorer. Gør det billigt et handle VVS på nettet. Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet! Det hele sælges samlet for kr 9under halv pris Se hele annoncen.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Hullerne på maskinen har en diameter på cm.

Lydniveau (dBa), ( 57). Tryk her for at læse mere. Er der en fejl i produktinformationen her på siden? Hjælp os med at holde produktet opdateret. Udfyld formularen her og fortæl os . Salg af VVS produkter på nettet!


Minimum bestillings antal, 1. Varetype: 4- 4LINDAB VENTILATOR. CBU er primært beregnet til mindre ventilationsanlæg eller som hjælpeventilatorer.

Radialventilatorene leveres som enfaset 230V motor Hz, disse er færdigkoblet med koblingsdåse. Motoren er af typen yder-rotor-motor med lukkede kuglelejer. Alle ventilatorer er kapslet i klasse . Med indbygget termosikring, motorværn unødvendig.


Lindab bøjning kort BHU gr. Sammenlign priser og læs anmeldelser af kanalventilator Badeværelsestilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Sikker E-mærket VVS- butik.


Danmarks bedste VVS telefonsupport på nettet! Kanalventilator CBU 1C fra LinDab. CBU er en radialventilator, der leveres færdigkoblet med koblingsdåse. Lagerstatus: Normalt på lager: 1- dage.


Klokken 18: 3 søndag d. CBU (CK) Kataloglink CBU (CK) er en kompakt, cirkulær kanalventilator med høj kapacitet. Det er en radialventilator med lige gennemstrømning, som kan klare høje tryk. Kanalen føres selvfølgeligt på loftet.


LPKB er en lille, kompakt rektangulær kanalventilator med cirkulære tilslutninger og lige gennemstrømning. Den har en meget lav byggehøjde. Liindab kanalventilator.

Designet til montering i væg eller loft. Ventil som anvendes til udsugning. Passer til 100mm ramme og rør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...