onsdag den 29. juli 2015

Lk touch lysdæmper montering

Tilslutning af LK fuga lysdæmper - ledningsdiagram for udskiftning fra afbryder til lysdæmper. Lysdæmper til LED belysning. Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du udskifter en afbryder eller en lysdæmper. Vær i øvrigt opmærksom på, at det ikke er muligt at installere lysdæmperne som en . SchneiderElectricDK 1211.


Må ikke andvendes til lysstofrør eller elektroniske transformere!

Apparatet opfylder EMC- direktiv. Ved montage må OPUSTouch og. Impuls ikke overspændes i underlag eller dåse, idet dette kan forårsage følsomhedsproblemer pga.


LK FUGA Touch IR 3UNI er en lysdæmper , der anvendes til dæmpning af 2V a. Touch impulstryk anvendes sammen med touch 3UNI dimmer, når der ønskes flere betjeningstryk. LED lamper eller lavvolt-halogenlamper, der forsynes fra en eletronisk transformer. Touch lysdæmperen betjenes ved hjælp af touchteknologi,hvor man blot skal berøre det runde felt på fronten, for at betjene produktet.


Ramme fra LK FUGA serien benyt- tes.

Efter fastgørelsen monteres dækpladen med et let tryk. Dækpladen fjernes med spidsen af en kniv. Finsikringen beskytter elektronik- ken mod overbelastning, f. Er der nogen der ved lidt om lysdæmper , jeg har købt en LK Touch 1LR for et par år siden men er kommet til at smide forbindelses diagramet væk. Hvis du ikke bruger korrespondancen kan du selvfølgelig også blot blænde den ene . Der findes rigtig mange forskellige lysdæmper , som både kan erstatte eksisterende afbryder, lysdæmper til ledninger og lysdæmper til montering i tavler.


LK Fuga Touch lysdæmper Uni modellen kan derved både anvendes til gløde- og hallogenbelysning, samt lavvolt belysning fra både elektronisk og . Vi har et stort udvalg af klassiske lysdæmpere og lysdæmpere med touch i flotte design. Med trykkene bestemmer du, om. FJERNBETJENING TOUCH LYSDÆMPER.


Modul betegnelse, modul. Kløerne kan fjernes og erstattes med afbryderskruer når . For montering i LK Fuga underlag, forfradåser og indmuringdåser. Tæn sluk og dæmp med en let berøring på den runde flade på lysdæmperen. Der er indbygget memory, hvor lyset tændes på samme niveau som ved seneste sluk. Fare for alvorlige skader på udstyret og fysis- ke kvæstelser, f. Det skal bare være sådan at man har.


Lav det med en touch lysdæmper og en ekstra trykkontakt.

IHC Wireless med indbygget lysdæmper. DIN-skinne montering Ny i æske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...