mandag den 27. juli 2015

Nanosvamp biltema

Microfibrer har mycket unika egenskaper beträffande rengöring, vattenuppsugning och polering. Pro Touch Bilpleje tilbyder disse svampe for markedets bedste pris. Står du og skal til at gøre bilen forårs.


Kom på en grej förut,dom där våtdukarna som man gör rent bilen med instrumentpanel m. Eddik er genialt, men jeg bruker det aldri i bilen, da det lukter eddik i bilen en stund etterpå. Dette innlegget har blitt redigert av Rs125: 5.

Hva bruker folk nanosvamp til rundtom:)? Jeg har kun brukt til og fjerne maling fra skinnseter. Ang smorning så är det ju olika, men jag hatatr blankt skin som inte ska va blankt, men ikea elle möbel affären kanske har?


Tvätta-fälgar-så-gör-du-online-vide. Når du giver din bil regelmæssig pleje og vasker den effektivt, så vil den både se bedre ud og køre længere. Sammenlign priser og læs anmeldelser af tusch Rengøringsartikler. Klik her og find den bedste pris nu!


Enkleste middelet jeg bruker på slikt er nanosvamp og vann. Fjerner i av tilfellene skit som virker som det sitter fastbrent.

Der hvor dette ikke fungerer forsøker jeg å slippe unna med en medium grov polish beregnet på maskinbruk( billakk), primært roterende maskin men eksenter kan også fungere. Om ikke vinduene er rene om våren når vi sannsynligvis er ferdig med å fyre på en stund bruker jeg av og til litt lunkent vann og nanosvamp forsiktig og . Jag har en mattsvart hjälm med några år på nacken där ytterskalet har blivit helt flottigt och klibbigt, har provat att tvätta av det med vatten och diskmedel men utan något vidare resultat. Något bra tips på hur man kan tvätta av den på något bra sätt? Hjälmen är i bra skick i övrigt och har något år kvar att ge. NAF-bladet MOTOR har testet isfjerningssprayer.


Testen av de-icing-sprayer utført i minusgrader viser at det er liten grunn til å kvitte seg med isskrapen. De gjorde generelt vondt verre . Sten Rune skrev: Insektsfjerneren til Turtlewax holder jo ord da. Då var det måndag igen och dags att gå igenom butikernas reklamblad på nätet! Jag satte ett -EJ REKLAM TACK!


Gud så skönt att slippa en massa reklam som dräller ned i brevinkastet som stressar . Kraftfull og effektiv, for hurtig og enkel polering. For bilen, båten, campingvognen . Ville også gått over med en nanosvamp. Det är som en sträv svamp liknande väldigt fint sandpapper. Finkar på alla möjliga matrial.


Finns beskrivning och video på länken ovan smile.

Biltema borde ju ha smile.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...