torsdag den 16. juli 2015

Nanoteknologi utdanning

Søk på Samordna opptak, med elektronisk identitet fra MinID. Sivilingeniørutdanningen i nanoteknologi er en 5-årig utdannelse ved NTNU i Trondheim. De første to årene får studentene en introduksjon til nanoskalasystemer, . NANOTEKNOLOGI (Bachelor). Studier, skoler og studiemuligheter.


Norges studentportal - studentliv - utdanning - karriere.

Det er registrert 2relaterte studier til . Nanostudiet passer særskilt godt for deg som har brei interesse for fysikk, kjemi, matematikk . Det skal da være overkommelig det. Jobber godt på VGS og føler at det går bra i alle fagene. Har til nå i snitt (avsluttende fag i 1. klasse). Er bare å holde motivasjonen oppe, og fortsette trenden med minst like mange . Materialer endrer samfunnet!


Hvilke nye materialer kan gjøre det mulig å frembringe mer miljøvennlig energi? Kan nanoteknologi erstatte kirurgens hånd?

Amalie hadde sommerjobb på det hypermoderne laboratoriet til Senter for materialvitenskap og nanoteknologi ved UiO. Der bidro hun til å lage bedre og mer effektive solceller, og fikk styrket drømmen om å bli forsker. Forsker seg gjennom sommeren 14.


Live og Adrian studerer materialer, . I dette foredraget vil det bli gitt en introduksjon til hva man forstår med nanoteknologi , hvilke teknologiske fremskritt som har muliggjort nanoteknologi , og gi en del eksempler på områder hvor man forventer at nanoteknologi kan ha spesielt . Nanoteknologi fremheves ofte som grunnlaget for den neste industrielle revolusjon. Men hva er det i praksis? Nano-ordet brukes ofte litt ukritisk og det ofte skorter på kunnskap om hva nanoteknologi kan gjøre for oss. Novel low-cost nano-silicon solar cells. Søknadstype: Brukerstyrt innovasjonsprosjekt.


Prosjektleder: Prosjektleder Ole Martin Grimsrud. Opptakskravene dreier seg om hvilke fag du må ha med deg fra videregående skole. For de fleste studier ved universitet og høyskoler er det tilstrekkelig med generell studiekompetanse.


I dei seinare åra har interessa for og arbeidet med nanoteknologi auka monaleg. Kursvirksomhet for PhD- kandidater, reisestøtte . Utdanning nummer to på listen etter nanoteknologi , har også en imponerende høy poengsum. Vil du studere nanoteknologi i utlandet?


Studerer du i utlandet med KILROY får du et internasjonalt nettverk og en opplevelse for livet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...