fredag den 31. juli 2015

Omvikling af elmotor

Omvikling af elmotor og gyllepumpe. Elmotorer fra Cantoni og snekkegear fra Busck Co. Elektro Experten ApS påtager sig mange opgaver inden for faget. Det vil sige: omvikling af statorer,reparation og renovering af el-, og gearmotorer, pumper, nødstrømsanlæg, el-værktøj, eftersyn og service i industrivirksomheder.


Leder du efter noget andet end omvikling af elmotorer, så brug søgefeltet under denne boks.

Reparation og servicering af Ac- Elektromotorer. El-motor – reparation og service. Ofte kan dette være fordelagtig, blandt andet ved: - Motorer til marine - Krav til hurtig reparationstid - Specielle motorer - Kostbare motorer - DC Motorer.


Når vi renoverer motorer, kontrollerer vi samtidig motorens øvrige komponenter, og kan ligeledes tilbyde en . Vi har gennem årene tilegnet os en dybdegående viden omkring netop servicering af din generator eller elmotor. Værkstedet ligger i umiddel-bar forbindelse med privatboligen, hvor vi har et lager af de mest almindelige størrelser pumper og elmotorer. Vi har også reservedele, Kobbertrå kuglelejer m m. Vi kan reparere stort set alt, idet jeg til de større opgaver, som ikke kan håndteres af en enkelt person, samarbejder med .

Både når det gælder elektroniske og mekaniske transmissioner, yder vi en systemneutral rådgivning. Det sikrer vores team af erfarne ingeniører og tekniskere, det er specialister på transmissionsområdet. Desuden løser vi en lang række serviceopgaver. Her kan nævnes ny omvikling af el-motorer, . Elmotor Nordjylland - elmotor , el-motorer, el-service, gear, generatoranlæg, generatorer, håndværktøj, pumper, reparation af generatorer, reparation af startere, startere - firmaer, adresser, telefonnumre. Som samarbejdspartner oplevede jeg, at det lettede mit arbejde rigtig meget.


Vi er en all round maskinfabrik , der kan håndtere alle former for opgaver, men vi har dertil også specialiseret . Wintec - Big Steel Solutions. Hos Horsens Elektro Service kan du købe nyt, hvis vi ikke kan reparere det. Vi beskæftiger os med salg og reparationer, af alt indenfor gear, pumper, el-motorer, ventilatorer og el-værktøj. Vi tilbyder også omvikling. Vi har erfaring med alle facetter af el-motor service, herunder totalrenovering og reparation ved driftsstop.


Gerts Elektro i Grenaa og Weier i. Lübeck (senere opkøbt af Vestas). Viklemaskiner for omvikling af anker og spoler. FORESPØRGSEL: Har du brug .

Tilbage til virksomhedsprofilen. Opgaverne vi løser er vedligeholdelse, reparation og renovering af elmotorer, gear, pumper og kraner, og vores engagerede medarbejdere har både årelang erfaring og. Vi udfører service og vedligehold på alt elektromekanisk udstyr.


Er motorens viklinger brændt af tilbyder vi omvikling af disse. Vi reparerer eller konstruerer gerne specielle løsninger hvor . Vi har altid et stort lager af et bredt udvalg af produkterne. VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE – RING ELLER SKRIV TIL OS.


Denne driftsvejledning skal følges for en sikker og korrekt installation, drift og vedligehold af motoren. Den skal være bekendt af samtlige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...