onsdag den 22. juli 2015

Opus 74 forfradåse hulmål

Lauritz Knudsen OPUS forfradåse , bruges til montage af OPUSi lette skillevægge. Danmarks største VVS forhandler på nettet! Efter opmærkning, bores med hulsav Øog dåsen slås ind i væggen ved hjælp af en hammer og montagedorn, til dåsen sidder plant med væggens front.


Vejledning for borelære til OPUS 74. Borelæren anvendes til opmærkning og boring af huller til modul “OPUSdåse til isætning forfra” i lette skillevægge med gipsbeklædning i dimensionerne 13-, 26- og mm.

I denne dåse monteres OPUSeller OPUSdobbelt vandret stikkontakt . Fjern fremspringene mellem hullerne så afstanden mellem hullets sider bliver 56±3. Montér rør og kabler med aflastninger i dåsen. Tryk den ind i hullet, og spænd montageskruerne til med et max. Nm (pladetykkelse til mm). Beregnet til montage af OPUS dobbelt vandret stikkontakt i lette skillevægge med gibsbeklædning i dimensionerne 13-, 26- og mm.


Efter opmærkning bores med hulsav Ø 5 og dåsen slåes ind i væggen ved hjælp af hammer og montagedorn, til dåsen sidder plant med væggens front. Mærkelære for FUGA AIR forfradåse benyttes.

Se FUGA kombinationsskema. Dåserne er vindtætte IP40. Montage af indsatse i dåser kan ske på en eller flere af følgende måder: via klostykker, via skruer i front for Teknisk monteringsramme og via skruetårne i bund. Fuga dåser – Hvilken dåse. LK OPUS stænktæt – Gørdetselv-el.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af forfradåse El-Artikler. OPUS og FUGA afbryderskruer til fastgørelse af indsatse, krydskærvpozidrive nr. Dolle Columbus type saxe hulmål. Dette flotte spot fra Daxtor med en flot mat hvid finish kommer med en LED pære fra Osram på watt.


Den udmærker sig specielt ved den lave indbygnings højde, som gør at spotten kan monteres i lofter med lav frihøjde. Spotten leveres komplet med pakning som giver en fortsat tæt konstruktion, såfremt dampspærren . V udtag til indbygning i tavle, styring el. Udført i henhold til IEC309-2.


Poler: 5P Spænding: 400V Strø16A Farve : Rød IP klasse: IPUdv. Indmuringsdåse, modul grøn. OPUS dåse for isætning forfra “montering” i let skillevæg.

Forfradåse , modul hvid. Køb brugte byggematerialer online. Opus forfra dåse modul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...