tirsdag den 7. juli 2015

Pc butikker i esbjerg

Gah, kan det virkelig passe, at det ikke er en eneste ordentlig IT- butik omkring Vestjylland? Jeg står og mangler en harddisk, men kunne godt bruge den nu fremfor imorgen. Har kun fundet en seriøs kandidat i Esbjerg by, men det er jo sygeligt at tage 5kroner for en 2GB harddisk når andre kan sælge . Der er jeg så af en noget anden mening!


Men jeg har måske bare været uheldig de sidste par gange jeg var dernede.

Udover det så synes jeg også at de er pænt dyre med deres grej. Men djangs, tag ned og få en snak med dem, så kan du jo selv danne dig et indtryk. Drag fordel af vores års erfaring inden for reparation- opsætning og servicering af IT for både erhverv og private. Kig ind og få en snak med os, hvis du har problemer eller hvis du skal have noget nyt.


Du er mere end velkommen til at kigge forbi. Computerforretninger Esbjerg - firmaer, adresser, telefonnumre. Velkommen til Esbjerg Electronic - Din ELEXTRA.


Esbjerg Hos os finder du Esbjergs største udvalg i elektronikkomponenter, kabler og stik, pærer, batterier, elektronikværktøj, PC tilbehør, og meget mere!

Som elektronikforretning ligger vi vægt på at du får adgang til et stort produktudvalg. Du kan hente produktet i varehuset timer efter at ordren er gennemført. Udover webshoppen, har vi også to fysiske butikker , hvor du kan opleve et udsnit af vores sortiment, købe og bestille varer, afhente bestilte ordrer og naturligvis få rådgivning og vejledning til køb af de rigtige produkter. Vores to fysiske butikker finder du i Tilst ved Aarhus, samt på Frederiksberg i København. Syd- og Sønderjyllands største og flotteste musikbutik.


Sound i Esbjerg er en tidligere Eskildsen- butik. Torvegade butikken, som nu er flyttet til Strandbysvinget 1- husede i de glade 60´ere Esbjerg Musik Import, og har altså fungeret som musikbutik i de seneste år. I butikken finder du et personale som alle er klar til at . Det har været en fantastisk ti med en vidunderlig . Elgiganten fører et kæmpe udvalg af TV, Computer, Hvidevarer, Køkkenmaskiner , Mobiler, GPS og meget mere.


Lave priser gør noget ved humøret. Support Kontor: GameStop, Estuary House, Swords Business Pk, Swords, Co. Dublin, KX4A Ireland Corporate Office: Grapevine, TX, USA . Danmarks bedste IT-service. Click i Esbjerg City: Billedfremkaldelse, Storformatprint, Fotobøger, Objektivudlejning, Fotokurser og Fotogaver.


Bor du langt fra en Click - butik kan vi sende dit nye kamera til dig. Shark Gaming tilbyder den bedste gamer PC , som kan tilpasses dit behov.

Vi bruger de bedste komponenter fra førende producenter for at sikre bedst mulig kvalitet. Bliver min reparation udført direkte i butikken hvor jeg indleverer? Ja, den bliver repareret og serviceret på indleveringsstedet.


Alle butikker har fuldt funktionelt service værksted. Stort udvalg, billige priser og hurtig levering – Hos Proshop finder du altid de mest aktuelle produkter til de bedste priser og vi pakker ALLE ugens dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...