tirsdag den 14. juli 2015

Rack kabin aksesuarları

U Yatay Organizer FIRÇALI. Sırala, Fiyata Göre Artan, Fiyata Göre Azalan, Ada Göre Artan, Ada Göre Azalan, Markaya Göre Artan, Markaya Göre Azalan. RACK KABIN VE AKSESUARLARIMIZDikili Tip Kabinler. AKS MKafes Somun Seti (adet), 19.


AKS Gömlekli duvar montaj seti.

AKS Tekerlek modül seti- adet frenli, adet frensiz Duvar Tip için, 82. AKS MKafes Somun Seti (adet), 49. AKS Zemin Bağlantı Kiti, 35. AKS Topraklama Seti, 1. AKS Kabin Birleştirme Seti, 35 . Toplam ürün görüntüleniyor.


Havalandırma Panjuru (2mm Fan İçin).

Koruyucu Panjur Bağlantı Dübeli. Kaya Pano hakkında gelişmeler hakkında bilgi almak için e- mail adresinizi kaydedin. Yapısal Kablolama Ürünleri. Kabinet modelleri ve fiyatları için tıklayın! Herkesten Önce Haberim Olsun ! Konu, Teşvikler, Sağlık Turizmi, İhracat Danışmanlığı, Turquality Danışmanlığı, Eğitimler, Bigdata Database Oluşturma, Gateoftec.


Gelişen teknolojiyle birlikte bilgisayarla yönetilebilir sistemlerinin artışı göze çarpmış ve bu doğrultuda Alt yapı talebi ortaya çıkmıştır. Tüm Zemecs 19” rack kabinlerde, cihazların kesintisiz ve BT personelinin kolaylıkla çalışmasını sağlayacak aksesuarlar mevcuttur: Raflar. Konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığınızı düşünüyorsanız da içeriğimiz size fikir verecek. Rack kabinet ne işe yarar ve sistem odası nasıl kurulur diye merak ediyorsanız konuya rack kabin aksesuarlarını tanıyarak başlayabilirsiniz.


Network kurulumu için gerekli olan bu aksesuarlar, bilişim merkezinin düzenli olmasını . Estetik görünümlü, geniş ürün yelpazesi. Plexiglass veya Temperli cam olarak dizayn edilebilir. Kapı arkası yüzeyler ve toz girişlerine karşı bant ile donatılmıştır.


Açılabilir arka kapı ve yan kapaklar ile her noktadan müdahale . Sınıf Malzeme Kullanılmıştır.

NEMLİ UYARI: Rack kabinetlerin içerisinde raf, priz, fan modülü vs. Rack Kabin Aksesuarları - Rack Kabin Aksesuarları.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...