torsdag den 27. august 2015

Hvor får man kjøpt gamle sikringer

Hvor får man kjøpt 50A skrusikringer? En 35A funker jo på et vis midlertidig, men kunne vært kjekt å få kjøpt en sikring av riktig størrelse. Du forbruker tydeligvis periodevis mye strøm, noe disse gamle sikringene ikke er særlig godt egnet til.


Treg i overstrømsområdet og rask i kortslutningsområdet. Høy bryteevne, god selektivitet, lavt effekttap. Er du opptatt av sikkerhet, bør du vurdere å bytte ut gamle sikringer.

Skrusikringer installeres ikke lenger i dag, men kjøper du eldre bruktbolig, kan det godt hende at . Vet du hvor man kan kjøpe det? Så pleier det å henge en liten plansje på innsiden av døra til sikringsskapet der det står hvor mange ampere hver enkelt sikring skal ha. Det du også skal være klar over, er at det går an å få kjøpt automatsikringer til å skru inn i gamle sikringsskap. Kjøp SIKRINGER 63A STK (N) hos Power. Norges raskeste nettbutikk!


Herregu det var bare det som manglet. Sikringer til bruk i strømskap. Hovedsikringen har gått i leiligheten.

Sambo er ute og prøver å finne, men han finner ingen steder. TOMME HYLLER: Det kan faktisk være vanskelig å få tak i sikringer nå. Jansson, som måtte ha ny hovedsikring i sin leilighet etter at den gamle gikk.


Elektronikk: Jeg vurderer å kjøpe et hus, det har gamle skrusikringer. Det var stort sett A sikringer , får man da som regel de byttet ut til A? Eller må i så fall alle ledninger i huset byttes som går over til A? Hvor søren finner du en Elektrikker som tar kun 200kr pr time da :! Pass på å alltid ha reservesikringer . Hvor kjøpe automatiske sikringer? Nå har jeg ikke tenkt å bytte ut hele sikringsskapet mitt, for her leier vi bare, men sikringene går relativt ofte, så jeg kunne tenkt meg å bytte ut noen av dem med sånne runde automatiske sikringer med en knapp, som spretter ut når sikringen går, og som bare trykkes inn igjen. Er det skrusikringer, har du mulighet til å skifte til automatsikringer, og de vil ta mindre plass og dermed frigi rom for nye sikringer.


Men har du allerede automatsikringer og det er fullt, ja, så er det fullt. Da må du sette opp et skap til, men det kan godt være et lite skap, som rommer det du trenger. Imidlertid finnes det ingen direkte krav om å skifte ut gamle sikringsskap. Det er imidlertid begrenset hvor mye du selv får kontrollert i et nyere sikringsskap.


Har pinlig nok aldri gjort det selv før. Men nå er mannen på jobb og en sikring har røket. Vi har sånne gammeldagse som må skiftes.


Er det liksom bare å skru ut den som står i og skru i en ny?

Er det noe jeg kan gjøre feil og ende opp med å få støt? Huff, blir litt flau, men håper noen kan hjelpe? Skiftet ikke selve skapet, men alt inni ble byttet, alle de gamle sikringene inkl hovedsikring, og han utvidet med et par ekstra kretser og fikset jordfeilbryter og noen andre jordfeil i huset med det samme. Kommer jo helt an på hvor gammelt og slitt det er. Vi måtte kjøpe en ny sikring til det.


Det ser ikke ut som om noen selger større enn 35A. Våknet til strømløst hus i dag og oppdaget at. Jeg tenkte å kjøpe et par 16A sikringer for å fylle. Hvor i all verden får man kjøpt en slik sikring ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...