fredag den 28. august 2015

Obd fejlkodelæser

Leder du efter en OBD el. OBDfejlkodelæser til din bil? Perfekt til Androi fx sammen med gratis programmet Torque: Virker på bl. Trådløs forbindelse via Bluetooth. Windows Mobile, Windows (PC), Linux m.

Det er nemt og hurtigt at . På den anden side er et sådant stykke autoværktøj normalt bygget for mere end ét køretøjsmærke og er relativt billigt i forhold til OBD testere for forhandlere. For at vide, om du har brug for en grundlæggende fejlkodelæser eller en mere universel biltester, skal du forsøge at identificere den pulje af funktioner, du mener vil . Testere or værktøjer til: biler, lastbiler, både, motorcykler, landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vi bestræber os på at tilbyde det bredeste udvalg af OBD testere på markedet, således at alle, bilentusiaster som professionelle forhandlere, . Obdlink, Obd tester (afløser Elm327). Denne er blandt de hurtigste og kraftigste BMW scannere der findes.


Download den gratis dansk-udviklede Mobilscan-app til din Android mobil eller tablet, hvorefter den forbinder til Mobilscan adapteren, i OBD stikket, via Bluetooth.

Se alle OBD -fejlkoder på Dansk, se alle sensorværdier og se hvorfor motorfejllampen er tændt. Send detaljeret rapport via mail til dig selv . Fejlkodelæser til OBD II stikket er sikker at anvende, du kan ikke ødelægge noget på bilen - blot udlæse en masse data, såsom forbrug og eventuelle fejlkoder! Med en fejlkodelæser kan du, nemt og hurtigt, få styr på din bils fejlkoder og tage action på dem. Husk vi har prisgaranti og hurtig dag-til-dag levering.


By: Har du en bil og kunne du godt tænke dig at gøre livet som bilejer lidt lettere. Så er en elektronisk p-skive noget du må eje. Der er ikke noget værre end at glemme at stille p-skiven for senere at opdage en bøde på flere hundrede kr. Alla nyare fordon har OBD (on-board di- agnosis).


Felkodsläsaren fungerar på de flesta OBDII eller EOBD kompatibla fordon. Om fordonets ECU upptäcker ett kom- munikationsproblem med någon eller några av bilens . Køb din Mobilscan OBD Adapter fra en af vores mange forhandlere. Her er en liste med vores forhandlerne.


Her kigger vi nærmere på netop . Et af de typiske problemer for danske . Hurtig fejlkodelæser med indbygget fejlkodebibliotek over både generiske og producentspecifikke fejlkoder. Skandinaviernes netbutik!

OBD fejlkodelæser – lær mere om hvordan man bruger en OBD fejlkodelæser. Mange gode tilbud med et bredt udvalg i MP3- afspillere, Android-mobiltelefoner og Android-tablets, OBD diagnose og fejlkodelæsere, xenon kits, DV-kameraer og en masse spændende gave ideer! MBSWF Mobilscan OBD - iOS Auto-diagnose Fejlkodelæser.


Den bliver typisk brugt hvis din bil er på værkste hvor mekanikeren kan tilslutte en fejlkodelæser , for hurtigt at få et overblik over om bilens data selv giver en forklaring på, hvad der er galt. Men udover at fortælle dig om eventuelle .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...