onsdag den 2. september 2015

Dykpumpe

God kvalitet til den rigtige pris. Billig dykpumpe til salg. Stort udvalg af nyt og brugt værktøj og arbejdsredskaber. Spar penge i dag og køb din dykpumpe på GulogGratis. Se vores store udvalg inden for kategorien dykpumpe.


Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Højde 73cm, Bredde 14cm, Længde 22. Køb din dykpumpe hos frishop. Dykpumpe , Deep Well Pump, Maks.


Vi har et stort udvalg fra de små og billige til de store professionelle. Det hele leveret hjem til dig. Vær opmærksom på tre ting, når du vælger en dykpumpe.


Hvor mange liter pumpen kan pumpe op på en time.

Hvor langt kan du sænke pumpen ned. Hvor højt kan dykpumpen pumpe vandet op. Alle tre parametre står angivet i beskrivelserne af de enkelte pumper.


De fleste dykpumper kan sagtens klare smuds, . Fjern vand i en fart med dykpumpe ! Pumpen flytter 1liter vand i minuttet. Motorpumpe til spildevand og drikkevand. Bruges når der er behov for at flytte store mængder van f. Har du brug for at få fjernet vand fra kælderen, så er en dykpumpe den rigtige løsning. SP Flat er en kompakt dykpumpe til rent eller lettere beskidt vand.


Den dræner helt ned til mm, så. SP Dirt er en pålidelig dykpumpe med justerbar flyder til at dræne eller cirkulere beskidt vand. Er du på udkig efter en ny dykpumpe ? Med en ny pumpe fra Gardena, Al-Ko og Makita behøver du ikke længere frygte oversvømmelser i kælderen.


Robust, handy og høj ydelse. Suger ned til mm ved manuel drift. Med transportmængder op til 6.

Ideel til ompumpning og tømning af pools, damme, cisterner, brønde, tønder og oversvømmede kældre. Mål (BxHxL): 15x24x2cm. Partikelstørrelse: Maks mm. Transporthøjde: Maks mtr.


Ved at justere pumpefoden omstilles der let og enkelt fra at pumpe urent vand til at pumpe rent vand. Ideel til brug i skakter i kraft af den integrerede niveauafbryder. Grundfos SQE 3”-dykpumperne dækker et bredt ydelsesområde, hvilket gør det let at finde en model, der passer netop til dine individuelle behov.


Leje af dykpumpe tilbydes. Er der kommet vand i kælderen, eller skal din swimmingpool tømmes for van så har du mulighed for at leje udstyret hos os. Vi står naturligvis klar med instruktioner omkring brugen af dykpumpen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...