mandag den 7. september 2015

Flettet kabelstrømpe

Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Ekspanderende, av sort polyester. Beskytter og holder orden på kabler og ledninger.


HEGEMIP er produsert i tinnbelagt kopper og polyestertrå og gir elektromagnetisk beskyttelse i tillegg til sikker kabelbunting. Det patenterte materialet er meget slitesterkt, det kan ekspanderes og er enkelt å montere.

I motsetning til kobberstrømpe kan HEGEMIP bøyes og vris og gjenvinner alikevel. Flettet kabelstrømpe med høyt ekspansjonsforhold Polyester (PET) M Sort (BK ). Kabelstrømpe, flammehemmende, høyekspanderende polyester Polyester (SP) . MPN: HEGPV0XPBT BKIDWH 50. Brukes som beskyttelse for ledninger og kabel. Den flettede konstruksjonen gir en økning av diameter med 1prosent.


Etter å ha blitt strukket går flettentilba. Sammentrukket er strømpen 12mm, utvidet er den 25mm. NB: Strømpen krymper ca i lengde ved .

Måtte kjøpe kabelstrømte til kablene mine , men så ble det litt til overs. Totalleverandør av produkter for bunting, festing, merking, kobling og beskyttelse av kabler og ledninger. Trykk på bildet for andre størrelser. Denne strømpen kan ekspanderes 3:1.


Den er derfor enkel å montere på produkter med store variasjoner i diametere, eksempelvis konnektorer. Kun størrelser dekker et bredt bruksområde, fra mm til mm. Hei, vet dere om kabelstrømpen fra Bilstereosentret FLXpasser til Lib 53mm2? Vet du hvor jeg kan få kjøpt . Hylde: Vælg varehus Loading.


Udsolgt Begrænset lager På lager. Kan udvide sig, af sort polyester. Biltema har kommet med flettet kabelstrømpe i 5m lengder til 2og oppover til 7for den tykkeste. Helagaine flettet kabelstrømpe HEGP. Dette må da være gode nyheter for de som.


Bestilt i dag, leveret i morgen! Kabler med stil MIXIT↑ Metallic-serien fra Belkin har et eksklusivt design med flettet kabelstrømpe og plugger i aluminium. Kablene fås i farger som matcher Mac- og iOS-modellene til Apple.


Krympeslange 30mm Svart meter stk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...