fredag den 4. september 2015

Lk lysdæmper led

Vi vil gerne forstå dine behov bedre. Vælg derfor den profil, der matcher netop dig. Med en LED - lysdæmper fra Lauritz Knudsen kan du regulere minimumsniveauet så det passer til den LED -pære man anvender. Find lysdæmpere til hjemmet hos Harald Nyborg!


Klik her og find den bedste pris nu!

Den er med sin simpel og enkelt udformning nemt at betjene. Den findes i fire forskellige varianter, som er CR, LR, LED og LED med korrespondance. Hvilke du skal anvende hvornår afhænger af . Skulle du være i tvivl om hvilken lysdæmper du skal vælge til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os.


Til SunFlux og Hilux LED lyskilder kan du for det meste vælge en alm. Lysdæmperen kan via impulstryk eller trykkontakter indgå i en korrespondance funktion. Fuga lysdæmper , men til .

Dem finder du hos EL-Grossisten. Besøg vores shop og spar penge. Mangler du en lysdæmper til LED ? LK's LED 1TOUCH lysdæmper er en bagkantsdæmper (CR) specielt designet til brug med dæmpbare LED pærer fra til 180VA. Vi har altid LED lysdæmpere på lager. Lysdæmperen kan ikke bruges i korrespondancer eller sammen med impuls- eller fjeder tryk, men kan dog fjernstyres med IR . Fare for alvorlige skader på udstyret og fysis- ke kvæstelser, f. Tilslutning af forskellige . Kan også bruges til elektronisk trafo fra til 180W.


Annoncer med Lk Dæmper Led på DBA. Stort udvalg af Lk Dæmper Led til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Lysdæmperen betjenes ved hjælp af touch-teknologi, hvor man skal berøre det markerede feldt på fronten.


Med en fjernbetjening kan du styre op til fire . LED Lysdæmpere i LK FUGA, LK OPUS og lysdæmpere til Tavler.

Hører du også til den stadigt større gruppe af bevidste danskere, der vælger at gøre noget for både miljø og pengepung, nemlig ved at skifte pærerne ud med LED pærer? Der er ingen tvivl om, at det er en god løsning, hvis du er . Nævnte lysdæmper kan der ikke laves to tryk på. Her kan det overvejres at bruge f. Vær dog opmærksom på at UNI 3ikke kan håndterer led lyskilder.


Har kan du nu finde hjælp hos LK , som har lavet en guide hvor man kan nemt kan kontrollere om ens LK lysdæmper kan dæmpe LED pære. Guiden virker ved at man først vælger hvilken type LK lysdæmper man har, om det er en touch, skyde, eller dreje (eller IHC mv.) , herefter vælger man hvilke LED.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...