tirsdag den 8. september 2015

Lysdæmper led korrespondance

Den er med sin simpel og enkelt udformning nemt at betjene. Skydelysdæmperen fås både til Fuga og Opus66. Den findes i fire forskellige varianter, som er CR, LR, LED og LED med korrespondance. Har du allerede en lysdæmper , kan du slå op i værktøjet og se lige nøjagtig hvilken pære, du skal vælge.


Hvilken lysdæmper til Fuga.

Find og match lysdæmpere og LED -lyskilder. Med en LED - lysdæmper fra Lauritz Knudsen kan du regulere minimumsniveauet så det passer til den LED - pære man anvender. Smart lysdæmper fra LK i Hvid som kan dæmpe de fleste dæmpbare LED pærer på det Danske markedet. Jeg ønsker kun at have lysdæmper rent fysisk ved den ene. Fuga LED -S 120VA lysdæmper med korrespondance kan du tænde og dæmpe ohmske, induktive og kapacitive belastning.


Kan også bruges til elektronisk trafo fra til 250VA. Fare for alvorlige skader på udstyret og fysis- ke kvæstelser, f.

Tilslutning af forskellige . Find lysdæmpere til hjemmet hos Harald Nyborg! Vi har et stort udvalg af klassiske lysdæmpere og lysdæmpere med touch i flotte design. Læs mere nede på sidenVis mere. Det er muligt at ændre belastningskarakteristikket (fra Bagkant til Forkant) for korrekt styring af lyskilde. Mulighed for korrespondance -betjening og dæmpning af både LED , glødelamper og lavvolt-halogenpærer med Schneider Electrics nye LK- lysdæmpere.


Den må dog IKKE bruges til produkter der forsynes via en ekstern transformer. Minimum lysniveau kan indstilles trinløst således at lyskilden ikke slukker helt når man skruer ned for lysstyrken. W LED , 230V, Hz - MAX LYSKILDER PR.


Salg af VVS produkter på nettet! LK Fuga Touch LED lysdæmper 1IR (uden korrespondance ). Dette er en elektronisk lysdæmper Schneider der fungerer godt sammen med LED belysning. Den fungerer bedst, hvis du kommer op til den mindste belastning, eller at du har mindst pærer forbundet til dæmperen.


Denne lysdæmper er beregnet til indendørs brug (IP20). Dæmperen har en justeringsskrue, der skal .

En god lysdæmper med korrespondance og som dæmper LED lamper, glødepærer med ohmsk belastning, og 2V halogenlamper som også er med ohmsk belastning. Se komplet produktbeskrivelse. Fuga lysdæmperen kan køre på korrespondance , så ønsker du at have dæmper i begge ender af stuen, til den samme lampe er det en mulighed.


Lysdæmper fuga til LED hvid. Indstil lysdæmperen med minimum og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...