onsdag den 9. september 2015

Samlemuffe udendørs

Her finder du samlemuffer til kabler og ledninger! Vi forhandler både enkelt og dobbelt samlemuffer og klemrækker til lave priser. Dobb samlemuffe 2x10mm² klar. Presmuffe 5mm² rød isoleret.


Isoleret presmuffe 25-grøn.

Skrueløs klemme 3x5-2 . Se vores store udvalg inden for kategorien samlemuffe. Vi har krympeflex, samlemuffer , krympemuffer og andet materiel, som du skal bruge til dine el-installationer. Nem og hurtig online bestilling! Samlemuffer til samling af kabler, el-installations osv.


Vi har et stort udvalg af elartikler til salg online. Nem bestilling og hurtig levering! DK kan du købe alt til dine el-installationer billigt og leveret til døren.

Køb JO-EL SAMLEMUFFE DOBBELT STK. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. En samlemuffe anvendes til at samle stykker af eksempelvis elledning eller højtalerledninger.


Dette kan eksempelvis være nyttigt i situationer, hvor ledningerne hver for sig er for korte til at nå. E-LINE forskruning med møtrik m20. Bestil dine varer online og få leveret direkte til døren.


Splejsekit for samling af - par tele- eller signalkabler Varenr. M SCOTCHLOK KONNEKTOR TRÅDE UYVarenr. Sort samlemuffe med skrueterminaler. Der er positioner, der kan klippes i individuelle terminaler.


Salg af VVS produkter på nettet! Udendørs el-materiel og el-materiel i særlig indendørs rum - for eksempel i selve vådzonen i badeværelset - skal være IPeller højere. Og husk også altid at spænde samlemuffer og aflastningsbøjler, når du arbejder med el.


Hvis en samlemuffe ikke er spændt ordentligt, kan der udvikles varme. Altid lave priser og hurtig levering!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...