onsdag den 2. september 2015

Selvklæbende kabelkanal

Køb Kabelkanal 8x5mm selvklæb. Altid lave priser og hurtig levering! Vi forhandler kabelkanaler til opbevaring af ledninger og kabler! Køb smarte og praktiske kabelkanaler til attraktive priser.


Billig fragt og hurtig levering. Kabelbakke Mini, 10x 10mm, m, hvid - REV Ritter.

Selvklæbende kabelbakke med aftageligt dæksel. Ingen løse ledninger og kabler. Få en stilren løsning med pæne hvide kabe. Salg af VVS produkter på nettet!


Schneider Electric Ultra 1-rums kabelkanal med udstansede monteringshuller hver 23. Leveres med selvklæbende fastsættelsestape. Læs mere om produktet her. Almindelig fragt Leveringspris: 50 . Til elkabler, datakabler m.

Plast kabelskjuler der via tapen på bagsiden, let kan klisteres på væggen. Bredde: mm, højde: mm, længde: m. Kommer kun i hvi så de passer til langt de fleste installationer. Køb Synflex Mini Kabelkanal 2m, 5x5mm hvid online her.


Stort udvalg i selvklæbende mini kabelkanaler fra Synflex til gode priser. Med selvklæbende skumliste på bagsiden. Minimumssalget for denne kanal er længder pga.


OBS: skal sættes fast med skruer. Danmarks bedste VVS telefonsupport på nettet! Beskrivelse, Cable duct Plasfix. Kunder der har købt dette produkt har også købt. Anvendelse: Til at skjule kabler på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig og smuk måde.


Anvendes som disse til at skabe elegante overgange og afslutninger ved loft, gulv m. Listen er udviklet til at skjule ledninger. Selve montagen er hurtig og enkel, da den er forsynet med en kraftig tape på bagsiden, som hæfter på .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...