onsdag den 9. september 2015

Støbeplade 21mm

Støbekrydsfiner 21mm 125x250cm. Oftest bruges den til støbeplade , men kan også bruges til mange andre formål. Denne plade er glat på begge sider. Plade i bedste kvalitet med finer-lag - alle lag i birketræ.


Meget holdbar film på begge sider gør pladen let at rengøre og vejrbestandig. Sammenlign priser og læs anmeldelser af krydsfiner 21mm Pladematerialer.

Klik her og find den bedste pris nu! Pladerne er enten glatte på begge sider eller glat på én side og ru på den anden. Søger du en slidstærk og skridsikker støbeplade ? Vi forhandler et bredt sortiment af støbeplader i mange størrelser.


Find byggematrialer online hos Bygma - Køb støbekrydsfiner her! Alt til dit byggeprojekt og 1-dages levering på lagervarer - Bygma. Den nubret overflade giver dig mulighed for at give det støbte lidt spil.


Her kan du købe en ny støbeplade på det mål du ønsker.

Maks mål er: 1x 300cm. Vi tilbyder desværre ikke at bore huller til evt. Du kan selv bore i pladen med et almindeligt træbor . Har du en trailer, hvor bunden er godt slidt og kunne trænge til at blive udskiftet? Det kan du gøre med en støbeplade. Kært barn har som bekendt mange navne, og det gælder også støbeplader.


Nogle kalder dem for trailerplader eller bundplader, mens andre beskriver dem som vandfast . FIBO Fibo skrue ,0x20mm. Finerplade i birk med combi-netfilm. Benyttes som støbeplade eller som fornyelse af trailerbund.


Tilføj denne vare til varekurv. For at finde ud af hvor stumperne skal sidde i støbekassen markerer jeg først op ved at lægge enhederne på den støbeplade der bliver til baffel:. Ingen huller, eller slid på fladerne. Jeg tog i tømmererhandlen og købte Finsk birkefiner 21mm i lag, skar grovformen ud og limede i to . Vi behandler din forespørgsel og vender tilbage hurtigst muligt.


Husk et telefonnummer og e-mail så vi kan kontakte dig. Alle priser på siden er inkl. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Når en 21mm -plade af støbefiner kan brækkes løs, er den ikke egnet til trailerbund længere. Ret kort tid derefter klarede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...