onsdag den 11. november 2015

Bensintrykksmåler biltema

Short shift,Walbro 25 Indyglow,stylebar,fm suspension kit, OBX 4-2-headers for 6na . Bensintrykksmåler er jo ikke dyrt på realcar etc. Vil kjøre på Emed 3oppsett. Skulle bare hatt tak i et enk.


Ser biltema sitt sett er det samme som selges på HF i usa til litt over 50dollar. Utsalgssteder i norge har en egenskap til å .

Trykk og vakuum testing av VP 2dp drev - Båtforumet. Kjøpte en gang alt av deler fra mekonomen og biltema for å lage trykktestingssett, . Merkeverkstedet er der man får stempel i serviceheftet på biler som er nyere enn 3år. Alt ut over dette stemplet gjør man bedre selv :wink: . Kan kjøpe bensintrykksmåler på Biltema :) Kan jo da være belgen som tuller! Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 . Hvis man lurer på hvilke biler som har skikkelige bensinpumper, så er det bare å sjekke hvilke biler BILTEMA selger innsprutspumper til og styre klar . Velger å tro at ved en lekkasje vil hele nippelen ryke pga trykket.


Må vel på biltema å kjøpe bensintrykksmåler :lol: Noen som har noen synspunkter?

Da kan du ihvertfall utelokke feilen. Har du koblet til vakum slangen som skal til bensintrykksregulatoren? Click here to find similar products. Go to the productFind similar products.


Bamsemoms sin topic i Teknisk. Skal kjøpe bensintrykksmåler i morgen på biltema. Delvis offtopic, men vet noen hvor man kan låne en bensintrykksmåler , så jeg vet at det det er Bar jeg har justert til? John Richard - år og måneder siden. Ellers koster det jo knappe 100-lappen på Biltema for en.


Jeg trenger verktøy til garasjen min (les: Stuebordet) - og biltema gjør bare ikke jobben. Kjøpte en oljetrykksmåler på biltema av de svarte, den viste nesten ingenting. Sånn adapter på biltema for å ha mellom blokk å oljefilter er en lett måte å få det til på. Noen som vet hvor jeg kan koble inn en oljetrykksmåler fra autogauge ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...