mandag den 30. november 2015

Stål gelænder udendørs

Pris - billigt stålgelænder rækværk:. Vi producerer, leverer og monterer gelænder i stål , rustfrit stål og galvaniseret stål af alle typer både til indendørs og udendørs. Vi designer alle former for stål.


Her finder du et udvalg af SILVANs trapper, loftstrapper, tilbehør m. Rustfrit glasgelænder af høj kvalitet. Vore gelændere i glas og rustfrit stål er af høj kvalitet og har et smukt design.

Karakteristisk for et rustfrit glasgelænder er detaljerne ved montering og samlinger. Hvis vort rustfrie gelænder skal monteres indendørs, benyttes rustfrit stål med betegnelsen AISI 304. Glasgelænder i aluminium, rustfrit stål eller som et stolpefrit gelænder. Design dit eget glasgelænder! Vi har gelænderet til altanen, balkonen, indendørs og udendørs.


Uanset omgivelser og situation skaber vore produkter nye indtryk! Leder du efter en ny udendørs eller indendørs trappe – Altansmeden producerer det hele! I billedgalleriet herunder finder du eksempler på trapper og gelændere til private og erhverv.


Trapper og gelænder – både ude og inde!

Nogle trapper er udført helt i stål , andre med trin og håndlister i hårdttræ. Kontakt vores eksperter . Se vore mange rustfri gelændere og lakerede gelændre fra Fontanot. Vi fremstiller også galvaniserede gelænder og glasværn til eksisterende trapper og ståltrapper.


God kvalitet til den rigtige pris. VH Stål har stor erfaring i fremstilling af gelændere. Ovenstående ser du eksempler på hhv. Alt inden for gelændere og rækværk.


Du kan eksempelvis vælge et enkelt og simplistisk gelænder i glas eller et trappegelænder i stål med smedmønster igennem. Alt efter hvad der passer bedst ind i dit hjem. Hos Funderholme Smedie får du et gelænder af bedste kvalitetsarbejde. Mangler du gelænder i privaten, på kontoret eller andre steder, står vi klar.


Der er mange muligheder, men der er naturligvis visse løsninger, som er bedre til indvendige gelændere, ligesom det vil være fordelagtigt med en stærkere konstruktion til industri, lager og offentlige udendørs arealer. Alle opgaver løses efter kundeønske. Vi laver alle former for trapper og gelændere i rustfrit stål.


Se vores galleri med billeder af de mange forskellige udformninger vi har produceret her hos TDK Steel . Indendørs og udendørs gelænder i rustfrit stål. Beskrivelse: Gelænder på betonaltan. Lokation: Værløse Etableringsår: .

Andre spændende projekter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...