tirsdag den 29. december 2015

Efterslægten politi

På Politiskolen vil de have de bedste af de bedste. På Efterslægtens Politipakke bliver du klar til at søge på Politiskolen (eller søge ind som redder eller tilsvarende job). Politipakken er en særlig kombination af fem HF-fag på ét år, rettet mod seriøse unge og voksne.


Gymnasial uddannelse for unge og voksne i København. Fuld HF i klasser, som enkeltfag eller som fjernundervisning.

GSK forberedelseskursus i matematik. Et VUC for alle, i alle aldre. HF-Enkeltfag i pakker er 1-årige forløb rettet mod professionsuddannelser. Her kan du tage de fag, der kræves, for at søge ind på pædagog-, lærer-, design- og politi -uddannelserne.


Outdoor-klassen: en klassisk HF-eksamen med et tvist i form af interessefælleskab omkring friluftsliv. Tag en HF fagpakke målrettet politiuddannelsen. Med et forberedende kursus (Politipakken) på . Vi har samlet alle uddannelser i Danmark, så du let kan sammenligne alternativerne.

Samfund og kultur, HF og VUC, efterslægten , Fjernundervisning. Hvordan oplevede du undervisningen på Efterslægten ? Jeg besluttede dog at fortsætte på Efterslægten for at færdiggøre en hel HF ved siden af, så det ikke bare havde været spild af ti hvis jeg ikke blev optaget i. Det kan eksempelvis være gennem FN, hvor du bliver udsendt til at (efter)uddanne det Afghanske politi. Mød Malak, som går på Efterslægtens politipakke for at forberede sig til at søge ind på Politiskolen.


Bent Kjærsgaar bestyrelsesformand udpeget af. HF-Centret Efterslægten inviterer indenfor. Søgningen til hf-e er vigende, kun én politi -pakke oprettes. Der er en nedgang svarende til fem hold. Det begyndte me at næsten ingen kendte hinanden, det sluttede me at mange havde lært hinanden at kende.


Og til sidst kom der så besøg af nogle, som alle . I tirsdags var der vælgermøde med over 4deltagere og efterfølgende prøveafstemning. Fem paneldeltagere deltog i valgmødet, nemlig Annika Smidt ( SF), Karen Melchior (Radikale), Jens Kindberg (Konservative), Fanny Boholm ( Alternativet) og Jens-Kristian Lütken (Venstre). Naboerne var begejstrede over det nye kunstværk og de mange ny- og ombygninger på HF -Centret Efterslægten. Begrundelse for indstillingen: Fordi René skaber en så god og afslappet stemning i sine undervisningstimer.


Hans afslappede tilgang til undervisningen emner af overskud til århusiansk og selvironisk humor og en næsten usammenlignelig stor tålmodighe som mange kunne lære af!

Men ud over de fem fag giver Efterslægten så også kursisterne mulighed for at få et indblik i ”rigtigt politiarbejde”, som David siger: – For os, der gerne vil være politi , var det fedt at se, hvordan politiet arbejder, og selv om det var en øvelse, var det meget realistisk. Medlemmerne havde etableret skole‐ og . Efterslægtselskabets Skole, åbnet i København som borgerlig realskole for drenge 4. Selskabet for Efterslægten , stiftet året før af bl. Tode, Edvard Storm og Rasmus Nyerup. HVAD ER HF- ENKELTFAG side 13.


EN HEL HF PÅ ENKELTFAG side 14.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...