tirsdag den 29. december 2015

Gasspjæld potentiometer fejl

Med introduktionen af elektrisk kontrol i biler, kan operationer udføres mere præcist. Fordelen er, at hver kontrolleret del som et resultat heraf optimeres. I området omkring indsugning af luft til blandingen med benzin betyder dette, at mængden af . Men fejlen kan også opfanges af andre ydre tegn: det er svært at starte motoren, høj driftfart, afbrydelser når man accelerere og øget benzinforbrug. Hvad kan et defekt potentiometer ind og Gøre ved bilen?


LMM, og gasspjæld potentiometeret. Den gasspjældspositionsføler normalt afhængig af en potentiometer , undertiden ledsaget af en switch, der sender signaler af varierende spænding til at angive. Mekanikeren der monterede trækket kunne ikke slette en fejl i systemet med sin Bosch tester. Fejl erkendt (kan ikke se koden på det billede jeg tog af skærmen). Jeg har jo skrevet for dage siden at du skal tjekke, potentiometer som sidder på gasspjældet.


Se butikker Alle butikker. Passer den på netop din bil? Fejl : Registreringsnummer skal . Har nu endeligt taget mig sammen og prøvede det autoriserede Volvo-værksted fordi det lå på vejen til arbejde (ved godt at prisen er høj).


Mit gasspjæld blev renset i januar (ude og renset rigtigt), for en måned siden en gang Bell add (virkede ikke) . Dette potentiometers stilling bruges til at fortælle styringen hvor meget der er tykket på speederen osv. Gasspjæld - potentiometer - (Topran). Normalt begynder tomgangen gradvist at blive mere og mere ustabil indtil jeg renser spjældet, men denne gang var fejlen meget kraftigere. I med Magnetti Marreli er også med enkelt bane gasspjæld potensiometer Der er dobbelt bane på for egen diagnose.


Hvis den er med Magnetti Marreli. Det var mere ment til albino at man ikke bare . Det er bare et potentiometer der drejer med når gasspjældet åbnes, og derefter afgiver en spænding alt efter åbning. Jeg har et gasspjæld til en 4A-FE hvis det har interesse. Start med at få repareret de ting motorstyringen melder fejl på, og se så om problemet stadig er der bagefter.


Fejl og forsinkelser i motordriften. Funktionen af ​​gashåndtaget position sensor, aka TPS, er at levere information til bilens computer om placeringen af ​​bilens gasspjæld. Motorstop når man pludselig . For at teste en ikke-justerbare TPS såsom potentiometer TPS, et voltmeter er brugt og følgende liste, beskriver de trin, der er involveret i det. Du er nødt til at afbryde . Jeg har selv probæemet med mit ASR hvor der sidder en elmotor og styre gassen elt efter et potentiometers modstand og dette potentiometer er nemlig dødt og forvirre dermed styringen og fejl lampen tænder. Men hvor sidder det potentiometer du her henviser til?


Og hvad er dets funktion på din bil?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...