onsdag den 6. januar 2016

Afstandssensor auto

Een afstandssensor is een apparaat dat de afstand kan meten tot een bepaald object. Er zijn verschillende soorten werkingsprincipes van afstandssensoren. Parkeersensoren voorop of achterop een auto werken met ultrasoonmeting. Afstandsensoren - nu in de Conrad.


Net zoals een vleermuis afstand meet, zodat hij in het donker nergens tegenaan vliegt en vliegende prooien waarneemt. Algemene beschrijving: SPY Parkeerhulp LCD Draadloos.

Nauwkeurig aangeven van de beschikbare ruimte achter de auto. Obstakels detecteren tijdens het parkeren of achteruit rijden. Schade aan uw of andermans eigendom voorkomen.


Veiligheid en bescherming . Het Duitse Febi fabriceert de meest uiteenlopende auto onderdelen ter vervanging van uw originele onderdelen. Naast een enorme range van slijtdelen zoals remschijven of remblokken vind u een breed assortiment electrische delen zoals sensoren en knipperlichtschakelaars. Wij krijgen iedere dag een zending van deze . Hoe werkt de afstandssensor van de robot.

En ik heb wat updates over de ontwikkeling van de robot. Koop en Verkoop Auto Accessoires op Marktplaats. Aanhangwagens, Navigatiesystemen, Dakdragers en meer tegen een aantrekkelijke prijs!


Balluff introduceert een nieuwe opto-elektronische afstandssensor met een meetbereik van tot 2mm. Deze opto-elektronische afstandssensoren BOD 6K bes. IFM heeft zijn optische PMD-sensor, die is gebaseerd op on-chip looptijdmeting van licht, geïntegreerd in een compacte M18-bouwvorm.


Viessmann thermostaatkop met afstandssensor Nieuw in doos. Ultrasone afstandssensor , hoge nauwkeurigheid. Wat voor een weer wordt het? MQ-alcohol-sensor (alcohol-adem meten).


In de parkeerhulp zit een afstandssensor. De afstandssensor is een. Ultrasoon geluid is geluid dat een mens niet kan horen. Vanaf welke frequentie spreken we van ultrasoon geluid? De tijd dat een auto de afstand tussen twee bomen aflegt, blijft s.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...