torsdag den 14. januar 2016

Hygrostat til ventilation

Hygrostat til vægmontering med drejeknap. Flot hygrostat til montering i rum. Indvendig (Skjult) drejeknap. Se Badventilatorer og find et stort udbud fra Thermex på BilligVVS.


Danmarks bedste VVS telefonsupport på nettet!

Salg af VVS produkter på nettet! EL-VVS Grossen - Billige el og VVS-artikler på nettet. Stort udvalg i stærke mærkevarer til konkurrencedygtige priser til hurtig levering.


En ventilator i dit badeværelse med både hygrostat (fugtmåler) og timer giver dig mulighed for både at få ventilatoren til at starte og stoppe i forhold til luftfugtigheden i badeværelset, men samtidig kan den også eksempelvis stoppe efter minutter. Derfor skal du hverken huske at tænde . Jeg skal have monteret ventilation i huset. Jeg kan forestille mig at man vha korrespondanceafbrydere, ligesom ved en lampe, kan tænde og slukke for det her anlæg fra flere afbrydere.

Men hvordan kobler man en hygrostat på det her system således at der ved en given fugtighe altid er strøm til anlæget? Meget støjsvag EP aksial ventilator med indbygget hygrostat , timer og ekstra kraftig motor med messinglejer og returspjæld. Kabinettet er støbt i ABS kunststof. Monteres på væg eller loft.


Luftmængde: 1m³ i timen. Udvendig mål: 1x 1mm. SP Silent 1CHRZ Hvi Fugtstyret Ventilator med hygrostat og timer, 158x158mm ø99mm. Timer, hygrostatstyret og justérbar ventilator.


Mål 1x 1mm, hul Ømm, dybde mm. Sammenlign priser og læs anmeldelser af badeværelse ventilator hygrostat Badeværelsestilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Lydsvag model med hygrostat og timer.


Velegnet til væg- og loftmontering. Må kun installeres af autoriseret elinstallatør. Please login to view our prices.

En hygrostat er en fugtmåler. En ventilator med hygrostat , måler konstant fugtigheden i rummet og aktiveres automatisk derefter. Ventilatoren kan manuelt indstilles, ofte mellem - relativ fugtighed.


Duka Pro ventilator med timer og hygrostat. Bagpå ventilatoren er monteret et .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...