torsdag den 28. januar 2016

Insektdræber indendørs

Størrelse m², Anvendelsesområde Indendørs , Mærke BRIGHT, Type Insekt, Virkning Dræbende. Med UV-A lys som tiltrækker fluer, myg og andre insekter. Hos Elvvs har vi altid et godt udvalg af insektdræbere og elektrisk fluefanger, og du finder helt sikkert en insektdræber , der matcher dit behov.


Insektdræber til stikkontakt er udstyret med en LED- UV-lampe, som tiltrækker stikmyg, kvægmyg, klædemøl, melmøl, fluer, og dræber dem øjeblikkeligt med stød. Elektronisk Fluesmækker W. Udstyret er mest effektivt i.

Myg hører normalt til sommeren, men nogle arter kan også overvintre på tilpas kølige steder indendørs. Stikmyg er specielt aktive . Smart elektronisk insektdræber (myggelampe) som lokker insekter til ved hjælp af UV-stråler fra lampens bølgelængder. Ingen kemikalier, ingen lugtgener, ingen spray - fuldstændig forureningsfri og miljøvenlig. Ideel til brug i hjemmet, . Yderst effektiv med stk.


Undgå én gang for alle den evige kamp mod umulige myg og insekter med insektdræber til din stikkontakt. Bestil en insektdræber i dag og modtag den med posten imorgen.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af insektdræber Havetilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Har du problemer med fluer, myg eller andre insekter? Fungerer med langbølget ultraviolet lys samt den blå farve, og er med opsamlingsbakke. Smart elektrisk insektdræber med stk.


Gitteret skal rengøres jævnligt og opsamlingsbakken i bunden af apparatet tømmes . Insekterne får stød hvilket er den hurtigste og mest smertefrie metode. Beskrivelse: INSEKTLAMPE KANLUX 1X4W. FOR OPHÆNG INDENDØRS ELLER OVERDÆKKET TERRASSE.


SKÅL I BUND FOR OPSAMLING. Insektdræber 16W 100mInsektdræber til rum med gener af større insekter, såsom fluer, fluefangere, stankelben og natsværmere. Mini elektrisk insektdræber. Beskyttelse mod myg indendørs.


Ultraviolet lys lokker fluer, møl, myg og andre flyvende insekter hen til det elektriske gitter hvor de dør så snart de rammer det. Det ultraviolete lys er sikkert for mennesker og husdyr. Se også hele udvalget af Øvrige elartikler.


Det gælder også i forhold til myrer – vi har produkter, der kan anvendes indendørs som udendørs. Når det kommer til gnavere, giver vi også en hånd med , så du kan få overtaget igen.

Hvad enten det er mus eller rotter, der er problemet, er der flere løsninger til dig i vores sortiment af insekt- og skadedyrsbekæmpelse. Samme professionelle produkter som anvendes af autoriserede skadedyrsbekæmpere. Insektdræberen er kun til indendørs brug, og må ikke bruges i lader, stalde og lignende bygninger.


Berør aldrig det elektriske gitter, når insektdræberen er tændt. Hæng insektdræberen op i ringen (1) i en højde af ca. I fagsproget kalder vi zapperne for elektriske insektfangere, men kaldes også for insektdræber , strømfælde eller fluedræber. De elektriske insektfangere har eksisteret i årevis og er.


Der findes en lang række insektfangere, der kan anvendes både indendørs og udendørs. Læs mere om insektbekæmpelse fra Silverline her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...