torsdag den 14. januar 2016

Ledning med støpsel

I dette sporet ligger en tredje, uisolerte ledning - dette er jordledningen. Utenpå dette ligger en kappe av aluminium og utenpå denne ligger det plastisolasjon. Mellom den brune og blå ledningen er det ca 2volt.


I ledningene som går mellom støpsel og elektrisk apparat er det tre isolerte ledninger og en . Det er så mørkt i stua og vi trenger en taklampe, men et er ikke noe elpunkt i taket til å montere, og vi har ikke råd til å hyre inn en elektriker til å sette det inn nå. Er det mulig å få ledning (og bryter) montert på en taklampe så vi kan plugge den i vanlig støpsel ?

Vi gjorde det på lampebutikken jeg jobbet på før . Er litt usikker på hvor jeg kan poste dette. Har prøvd å søke etter baderomsvifte, type sånn som denne. Men som har ledning og støpsel på seg, slik at jeg enkelt kan koble den i stikkontakt. Virker ikke som de som selges har dette.


Er til en vaskekjeller og ønsker bare å koble den opp . Kan jeg montere støpsel på komfyr selv? Jordet stikk ujordet taklampe - Hus, hage og oppussing. Kjøpt ny komfyr men fulgte ikke med strømledning?

Og du kan selv montere ledning , støpsel og bryter til en lampe. Jan Vidar Larsen er daglig leder i Elektriker Øst utenfor Drammen og ber deg være forsiktig hvis du skal leke hobbyelektriker. Hvis du er usikker på hvordan noe skal gjøre, så er det bedre å kontakte en fagmann. Det kan bli dyrt å la være, . Monter stik på ledning med almindelig husholdnings værktøj - Duration: 4:19.


Noe el-arbeid kan du utføre selv. Slik monterer du støpsel på lamper. Ledning med bryter og støpsel 2. Du må ta et valg før produktet kan legges i handlekurven. Kategori: Kabler og festemateriell. Lampettledning med bryter og eurostøpsel 2. Hei, jeg skal montere støpsel til en taklampe jeg har kjøpt.


Blir det da riktig å overse jordingen i støpselet, og kun feste brun og blå ledning på vanlig måte? Et ujordet støpsel vil jo ikke passe i . Det er ikke nødvendig å bytte den veien,fordi ett jorda støpsel passer i ei ujorda stikkontakt. Det er heller ingenting so sier att en kan ta en ujorda ledning og sette på et jorda støpsel. Du har helt rett, gikk meg bort der!


Leveres i en lengde på meter.

Trenger å få hengt opp en taklampe og montere ledning (ca. meter ledning ), støpsel og eventuelt bryter. Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus.


Med 3Gmm² RKK- kabel. Fullisolert og dobbeltisolert i enden for å sikre lang levetid. Varmekabelen kan benyttes til frostsikring (cisterner etc) samt til fordamping av overskuddsvæske i biodoer osv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...