tirsdag den 12. januar 2016

Transformator 220v til 110v

Ved bruk av amerikanske apparater i Europa. V til 120V lar deg koble til utstyr kjøpt fra USA her i Norge. Pris, lav - høy, Pris, høy - lav, Navn, Varenr. Viser 1-av produkter. Kraftig Step-Down konverter som lar deg bruke alle dine amerikanske produkter i Norge!


Konverteren benytter standard 220V -nett og konverterer dette til 110V.

PRISEN PÅLYDENDE 4GJELDER FOR 5WATT. SE LINKEN VÅR FOR ØVRIGE PRISER. Omformeren kan benyttes både til å gjøre 220V spenning om til 110V og motsatt, altså 110V til 220V. Watts transformator for 220V til 110V Spesifikasjoner. Med denne transformatoren kan du nå benytte ditt amerikanske utstyr i Norge!


Den tilpassede tjenesten støttes også i fabrikken vår. Tror den er utgått, vi hadde en tung jævel med amerikansk ledning og norsk stikk på boksen, men jeg finner den ikke på nettbutikken. Men stikk gjerne innom alikevel! Hva slags utstyr er det du skal koble til ?

Desverre er det veldig strenge regler for hva som er lov å selge av slikt utstyr i Norge, ofte er det . Dersom det gjør det trenger du bare en stikkontaktomformer slik at den fysiskt passer i norske støpsel. Er det KUN 110V så trenger du en spenningsomformer. Den koster nok noen kroner ja. Jeg har købt en lækker blender i USA til 110V net.


Desværre sluger den op til 5Watt, og det er derfor dyrt at købe en trafo som kan omforme vores 220V til 110. Kan det gøres anderledes eller billigere? Hvis nogen ligger inde med en brugt trafo , har . Hei Fant en flott pre i Hong Kong jeg har meget lyst på,fikk mail fra selger at det er kun 100V hva nå? Skulle du hatt frå 220V til 128V kunne du kobla mellom ein leder og jord.


Har sett en sånn trafo på en nettbutikk, men husker ikke hvilken. V apparater trenger du en omformer fra 230V til 110V. V til 230V er for de som har 110v spenning i veggen. Används för att ansluta utrustning med amerikansk eller japansk stickpropp (jordad eller ojordad) i Sverige.


Transformator som omvandlar 2V till 1V.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...