onsdag den 6. januar 2016

Trykafbryder kompressor

Starter og stopper en kompressor ved henholdsvis nedre og øvre trykgrænse. Køb trykafbryder vand hos Elmaterial. Vi har altid et bredt udvalg af trykafbrydere til vand. Ny pris 69-kr fast pris.


Pakningssæk til Reno-FF kompressor.

Pilotventil til RENO kompressorer. Sikkerhedsventiler til RENO kompressorer. Drej vand på i en vand-holdingtank eller luften på i luften tanken eller kompressor , således at skifte til at fungere. Overhold cut-in og cut -out punkter på manometer og det tidspunkt, hvor kontakten fungerer i mellem cut-in og cut - out. Foretag eventuelle andre justeringer er nødvendige for at opnå den ønskede start og slut . Levering via Post eller fragtmand til erhvervsadresser i Danmark ( DKK 8ekskl. moms).


Gratis levering ved køb over DKK 75(Foder, sækkevarer, maskiner mv. tillægges altid fragt) ekskl.

Eksempel: En kompressor ønskes reguleret af en tryk- afbryder type CS. Starttrykket er bar, og stoptrykket er bar. En trykafbryder med område - bar bør vælges. Alle trykafbrydere type CS i standardudførel- ser leveres forindstillet med områdefjeder og differensfjeder spændte.


Trykafbryder type CS anvendes til: Automatisk start og stop af kompressorer i trykluftanlæg og pumper i trykforøgningsanlæg (hydrofor). Når det er så stor en kompressor skal du også have regnet lidt på sikkerhedsventil. Den skal kunne afblæse den mængde luft som kompressoren kan give. Her er en trykafbryder , med motorværn.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af danfoss trykafbryder cs VVS artikler. Klik her og find den bedste pris nu! Blackbolt trykafbryder for PE140F. Søgeord: d for at tilføje varenr. Køb Trykafbryder Danfoss CS hos Sanistål.


Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet! Snik Snak › Ordret er frit.

Her kan du eksempelvis se nærmere på den oliefrie kompressor , den robuste kompressor og kompressoren, der er let at transportere. Du finder også møtrikspændersættet og trykluftsslangen. Kompressor Stenhøj, med ny el-motor, mangler trykafbryderpå auktion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...