onsdag den 27. januar 2016

Vifter ventilasjon

Vifter for ventilasjon og mye mer. AS (tidligere Ziehl-ebm AS). Sortimentet av vifter har vokst og er større enn noensinne.


I tillegg selger vi kjøleprofiler i aluminium, som benyttes . Vi tilbyr et bredt utvalg av avtrekksvifter til bruk i boliger.

Viftene har stor kapasitet og gir god avtrekk fra kjøkken, loft, våtrom og toaletter. Effektive, stillegående og fleksible vifter til konkurransedyktige priser. Innbyggingsvifte til kanalsystem ø1mm. Kompakt, lettmontert og stillegående.


Stort utvalg av lagerførte vifter - uansett behov. Vi skaffer dere hurtig den beste løsningen. På et punkt er dere ganske like hverandre, du og ditt hus.


Dere trenger å puste for å ha det bra.

Du puster som en reflekshandling uten å tenke over det, men ditt hus behøver ofte litt hjelp med luftutskiftingen. I Pax sortimentet av vifter og tilluftsventiler finner du produkter som hjelper deg å skape en god luftbalanse i boligen. Friske ideer, skreddersydde arrangement, eksepsjonelle opplevelser. Denne siden er et vindu for Airflow Boligventilasjonsom driver med: filter, vifter , viftereimer, ventilasjon , lyddemping, sentralstøvsuger m. Alt med innaklima i fokus.


Et godt ventilasjonsanlegg skal bidra til et godt inneklima med god komfort og lav helsemessig risiko. Det skal begrense luftfuktigheten innendørs for å hindre kondens og fuktskader, samt utnytte energien effektivt. Her finner du ventilasjonsprodukter som tilfredsstiller disse kravene. Filtrer Filtrer resultatet. Ventiler, vifter , kanaler og slanger, aggregater, varmegjennvinning, kjøkkenhetter, sentralstøvsuger.


Neumann Bygg AS - Nettløsning fra Maksimer. Dette bladet gir bakgrunn for å velge støysvake og energivennlige viftesystemer i industri- og næringsbygg. Videre vurderer bladet viftetyper og viser optimalt viftevalg.


Med vifter mener vi her alle typer . Ren og frisk luft med noen av markedets mest energieffektive luftbehandlingsaggregater og vifter. Den høye ytelsen og de langsiktige økonomiske fordelene setter standarden for fremtidige generasjoner med.

Les mer om Behovsstyrt ventilasjon. Energieffektiv ventilasjon. Store fordeler med EC-teknologi. De fleste viftene som står i eksisterende anlegg er med motorer av type AC. Det være seg kanalvifter, takvifter eller sentrifugalvifter.


Dersom en AC vifte må byttes ut, anbefaler vi å bytte til vifte med EC motor. Det vil si at reguleringsutstyret også må byttes, . Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her. Ved installasjoner som krever kanalstrekk lengre enn normal veggtykkelse anbefales min Ø1mm vifter , eller sentrifugalvifte 1TT.


Flexit baderomsvifte Silent Eco hvit. Dette er fordi motstanden øker med lengde kanal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...