mandag den 29. februar 2016

Afbryder med timer

LK Fuga afbryder med timer anvendes ofte steder, hvor man i en kort periode på op til minutter har brug for strøm, og derefter automatisk slukke for lyset. Tryk på knappen og der er strøm i et fast indstillet tidsrum. Lysdioden lyser, når lyset er slukket, og er derfor nem at finde . Find også funktions tryk med f. Alle de afbrydere og trykknapper du finder her på siden, kan indstilles manuelt – og du vælger helt selv, hvor lang tid du vil åbne for strømmen igennem din afbryder.

Beskrivelse, Pris, Afbryder type, Maks. Monteringsform, Antal forgreninger, Antal moduler, Mærkespænding, Mærkestrøm, Længde, Bredde, Dybde, Standarder overholdes. Overflade, Kanaler, modul, 2V ac, A. Timeren er et kombineret KIP-relæ eller timer.


Er velegnet som afbryder foran f. Timertid eller kip- funktionen vælges på en drejeknap, der er placeret under tangenten. I kip- funktion kan en korrespondanceinstallation opbygges. Køb og salg af Afbryder Med Timer i Afbrydere og kontakter på DBA.

Læs mere nede på siden Vis mere. En digital timer er perfekt til automatisk styring af en række forskellige elsystemer. Hardware-store præsenterer digitale el timere fra Goobay, der står for pålidelige og præcise instrumenter. Med en el timer vil du kunne tænde og slukke lys samt elektriske apparater, selvom du ikke befinder dig i bygningen. Køb dine reservedele online på Quickparts.


Hej, jeg mangler lidt gode ideer. Moccamaster afbryder knap med autosluk efter min. Jeg har en pumpe på 220v som skal kunne afbrydes i et kort tidsrum, ved at trykke på en kontakt. Det skal fungere ligesom systemet i en trappeopgang hvor lyset selv slukker efter et kort stykke tid. Dette skal bare være omvendt så den er konstant aktiv og afbrydes ved tryk.


Ikke så god som ny, men helvedes meget bedre end de fleste andre ting, du kan finde til femten hundrede eller to tusind euro. Den ser ældre ud end den, han har, men hans nuværende producerer højest kVA og har kun tre strømudtag, hvor denne har seks. Kan I sætte en afbryder med timer på?


Se LK Fuga og find et stort udbud fra Stikkontakter på BilligVVS. Salg af VVS produkter på nettet! Den afbryder strømmen til elektriske apparater, når der er gået en forudindstillet tid.

Den kan fx bruges til at slukke for lamper, kaffemaskiner, stryge- jern eller andre elektriske appara- ter, der ikke slukker af sig selv. På den måde reduceres energiforbrug- et og faren for brand. Kan fjernbetjenes med et vilkårligt antal trykafbrydere (1-polet afbryder med fjeder), således at timeren kan anvendes i korrespondance installationer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...