fredag den 26. februar 2016

Fluss til lodning

Køb fluss og loddepasta og andet lodde- og smelteudstyr til din smykkefremstilling hos Ravstedhus. Se vores store udvalg med hurtig levering og lave priser her. Flux eller flus er i forbindelse med snellodning (også kaldet blødlodning) et harpiksholdigt stof, som tilsættes loddetinnet for at give en bedre lodning. Loddetin til elektroniklodning er udformet som en tråd i tykkelserne til mm.


Flusmidlet er oftest indlejret i små kanaler i tintråden, så det smelter ud på loddestedet lidt før . Arbejdstemperatur: 7grader CKan blandes op med vand. Sølvslaglod kan anvendes til lodning på bl. Der kommer en masse leverandører frem - feks carl-ras. Det er specielt ved lodning på messing at loddevand kan anbefales. Bruges til lodning af varme- og vandrør samt kober, zink og rustfrit stål.


Produktinformation: Længde : 3cm. Langt hår (og meget langt skæg), bør altid sættes op, da hår er meget let antændeligt og brænder meget hurtigt. Det samme gælder for løse ærmer.


Sluk altid brænderen efter endt lodning , lad aldrig brænderen hænge tændt. Til lodning af sølv, gul bronze og kobber legeringer. Jeg har tiltusket mig et styk sølv beregnet til lodning ,så jeg mangler bare en brænder :0).


Man snitter de dele u som dimsen skal bestå af, pensler dem og nogle små stykker loddemetal (paljer) med fluss , samler det på pladen og varmer op til loddemetallet smelter og flyder ud i revnerne. Anvendelsestemperatur fra 7grader. Fast fluss middel til lodning. Jeg sliber loddestedet med sandpapir, pensler med fluss , stykker sammen med loddetråd og lægger sølvlod ved.


Varmer, til loddet er smeltet u sliber og polerer. Det har givet fine resultater ind til videre. Tryk her for at læse mere. Fejl i produktinformationen? Fluss til lødning med sølvlod.


Hjælp os med at holde produktet opdateret. Brug stikord til at finde produktet du søger. Dampene kan fx indeholde bly, tin, cadmium samt saltsyre m. Dampe fra disse stoffer kan, uden brug af foran- staltninger, blandt andet medføre kronisk bronkitis , astma og kræft i luftvejene.


Endvidere kan stænk fra flussmidler give skader på hud og øjne. Disse risici indgår i virksomhedens arbejdspladsvurdering (APV) . Lodning er en proces til samling af metaller ved anvendelse af smeltet materiale. Hårdlodning sker ved temperaturer over 450°C.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...