torsdag den 31. marts 2016

Pære til ovn 25w

Osram ovnpære E- W. Må anvendes i åbent armatur. Husk at slukke strømmen ved udskiftning af pære. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.


LED pæren kan fås både i 25w og 40w, alt efter hvilken styrke du leder efter. Vær den første til at bedømme dette produkt.

Ovnpære - kan bruges i op til 300°C - 25W. Lagerstatus: På lager - sendes inden for timer. Køb dine reservedele online på Quickparts. Pæren er varmefast op til 300°c. Smart ovnpære med en brændetid på 1timer.


Få nemt et overblik over, hvad du er ved at lave inde i ovnen. Ovn Pære fra Goobay med Efatning. Observere at denne pære ikke er LED og at den ikke egner sig til anden anvendning end i en ovn.


Vi sælger ovnpærer med Esokkel - også kaldet lille sokkel - og de såkaldte Gpærer.

Det hele naturligvis til konkurrencedygtige priser. Hurtig og nem levering på Bilka. Med vores store udvalg af pærer og lamper, kan du finde den helt rigtige ovnpære fra 40w og helt ned til 15w - så du altid har ordentligt lys til madlavningen, og ikke skal famle i mørket.


Lille pære til små steder. Klik her og find den pære ,. Den lille parfumepære er perfekt til belysning på små steder f. Hos Repart finder du et stort udvalg af pære med en Efatning til dine hvidevare. Du finder Epære , der passer til køleskabe, ovne eller AEG tørretumblere. Special glødepære velegnet til ovn og komfur, da den tåler høje temperaturer. Salg af VVS produkter på nettet!


Er du på udkig efter en ovnpære? Hvis du har spørgsmål om,. Glødepære med høy temperaturevne. Fult godkjent opp til 3grader celsius. Kan ikke bruke den i ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...