Ved hver varemodta- gelse. Oversigt over periodisk rengøring i kantine. Dato for periodisk rengøring. Modtagelseskontrol af varer. Rengøringsplan og midler.
Temperaturkontrol i fryser og kummefryser. Opbevaring af rengøringsmidler side 18. Personlig hygiejne side 19. Dokumentation side 2222226. Vedligeholdelsesplan side 27.
Vækst af mikroorganismer. Samtidig noteres også uregelmæssigheder, samt hvad der.
Grænseværdier og egne kriterier: Korrigerende handlinger. Produktion, adskillelse side 6. A keakuratan pengukuran menurut pengamatan adalah dari tegangan supply. Kontrolskema rengøring.
Hvordan kan det gå galt – dvs. De kritiske kontrolpunkter kan fx være. Varer på varmebord – deres temperatur og hvor lang tid de står der. Samme dag som varen leveres ud af huset. Følgeseddel til butikken, øl.
Peletakan Termokopel pengujian. Foto Percobaan Prototipe I. Tahap pengembangan konsep. Prinsip kerja termokopel. Konsep dari box temperatur kontrol inkubator transpotasi. Dette skema , som er godkendt af Fødevarestyrelsen d.
Husk, der kan vanke en bøde, hvis ikke der dokumenteres temperaturkontrol HVER DAG! Skemaet, som, i udfyldt stan dokumenterer 2 . Der benyttes følgende skemaer til egenkontrolprogrammet. I nedenstående skema er indsat en kolonne med ”produktomfang”, som viser hvilke produkter.
Skema over kritiske CCP punkter ses her. Leverandøren SKAL kunne levere til det pågældende køkken på nuværende. At der ikke pakkes varer over .
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.