torsdag den 30. juni 2016

Lk stikkontakter

Det klassiske design og enkle udtryk har gjort vores stikkontakter og afbrydere kendt af mange. Spar op til når du køber stikkontakter hos Greenline. Gratis fragt og hurtig levering.


Stort udvalg af stikkontakter. Besøg vores shop og spar penge på en ny kvalitets stikkontakt allerede i dag.

Billige priser og online service. Køb her – hurtig levering! DK leverer alt i elartikler til døren. Til dig der elsker at bestille noget.


Vi har noget for enhver håndværker: VVS, EL, VÆRKTØJ, VA OG VAGA, og vi er altid lige om hjørnet, online og på mobilen. Du får den bedste service hos os. LK FUGA Soft ramme modul vandret.


Danmarks største VVS forhandler på nettet!

Vi har blandt andet stikkontakter fra LK Fuga, der er et dansk mærke med mange års erfaring. LK Fuga stikkontakt - LK Fuga har et bredt udvalg inden for stikkontakter. Her på siden kan du kaste et blik på de mange valgmuligheder, når det kommer til stikkontakter og afbrydere.


Vælg fx en stikkontakt med praktisk lysdæmperfunktion, så du kan indstille netop den lysstyrke, der passer dig bedst. Hvilke typer af rammer findes der til LK fuga´s afbryder og stikkontakter i 5 og 68mm ? Stik slagfaste, han-stik. Det skyldtes deres rene design, designmulighederne og den høje kvalitet, som de har. Fuga fås i tre forskellige farver – henholdsvis hvi lysegrå og koksgrå. Dertil kan du vælge mellem et hav af forskellige . I årevis har der stået LK på de danske stikkontakter , men ny dom laver et lille hul i den danske stikmastodonts forsvar mod konkurrenterne.


Imidlertid passer Schuko-stikkontakten ikke til den dåse, som de danske stikkontakter sidder i, så der skal mures en lidt større el-dåse ind i væggen for at få plads til den. Det vil give danskerne billigere stikkontakter. Vi forhandler stikkontakter med prisgaranti! Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.


Hos Harald Nyborg har vi et bredt udvalg af stikkontakter i topkvalitet til lave priser. Kan erstatte en eksisterende 1½ Modul stikkontakt. USB strømforsyning anvendes til at oplade og strømforsyne apparater, som strømforsynes via USB (type A),f.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af stikkontakt lk fuga El-Artikler. Klik her og find den bedste pris nu! LK STIKKONTAKT MED 5V USB LADER MED JORD HVID.


LK OPUS stikkontakt leveres komplet med indsats og integreret afdækning og ramme. Typen kaldes modul stikkontakt eller Grisetryne. Lauritz Knudsen Fuga stikkontakt med jor uden afbryder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...