torsdag den 30. juni 2016

Loddefedt

Hej rc-galleri Jeg har undret mig en hel del over hvorfor man bruger loddefedt når man lodder og om det overhovedet er nødvendigt? Det er ikke velegnet til lodninger af elektronik, men har dog været brugt . Hos Harald Nyborg kan man købe et loddesæt med loddevan loddefedt og salmiaksten. Hvad bruger man disse ting til?


Jeg har til elektronikbrug altid bare bruge almindeligt elektronikloddeting (dvs. med flusmiddel). Det hænder dog at jeg skal lodde på fx oldgamle stik som kan være ganske svære at .

Køb LODDEFEDT G - ROTHENBERGER online hos BAUHAUS. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Danmarks største VVS forhandler på nettet!


Disse loddemetaller og flusmidler er godkendte til kapillarlodni. DK - Stort udvalg af tilbehør! Salg af VVS produkter på nettet! Det bruges som en slags rensning af et loddested. Bruges kun til VVS lodning af rør, tagrender o.

Har intet at søge i elektroniklodning, da der er rensemiddel i loddetinnet til elektronik. Dase allan (indlægsopretter). Brugsanvisninger og datablade. Din partner for handel og industri! d for at bestille varer. Loddetilbehør med dele.


Brødrene Dahl tager forbehold for trykfejl, mangelfulde informationer mv. Bera loddefedt er et flusmiddel, et middel der bruges til at fjerne metaloksyder og beskytte metaloverflader i forbindelse med blødlodning. Varetekst: BERA LODDEFEDT GRAM TUBE. Beskrivelse: BERA loddefedt i gram tube til . Leder du efter loddefedt ml.


Altid billige priser på Zupply - Leveret lige til døren - Køb online nu! Den Danske Online Ordbog er en gratis dansk netordbog med fonetisk søgning. Maling - Castrol olie - Bolte -Skruer - kabelsko - flex.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...