onsdag den 27. juli 2016

Oliesuger til bil

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Effektiv oliesuger der let tømmer alle typer olier og væsker i køretøjer og maskiner ved hjælp af undertryk. Betjenes manuelt med håndpumpe eller tilsluttet trykluft.


Med trykventil og automatisk stop, når beholderen er fuld. Med silikoneslange til udluftning af bremser med bremseudluftningsadapter og flowstop samt 3 .

Jeg har set, at man kan købe en oliesuger , som kan suge olien op, hvis man skal skifte olie på bilen. Korsør motor hk - skifte olie? JWL - Hjælpeværktøj - thansen.


Der skal kun 4-pumpeslag til for at suge olien op. Oliesuger til mindre motor, 2l beh. Levering indenfor hverdage. Vores pris, 49DKK, stk.

Denne oliesuger kan bruges til et utal af opgaver og kræver ikke andet end at du pumper på håndtaget. Altså ikke trykluft eller andet. Dvs du nemt kan tage den med til båden eller andet hvor du vil suger væske op.


Perfekt til motorolie på bilen , knallert, motorcykel, bå plæneklipper osv. På en bil sparer du en hel del . De biler hvor der sidder en plastik bakke under bilen kan man altså ikke komme til at skifte olie selv medmindre man har en rampe eller en donkraft og er par bukke man kan smide ind under bilen. Når man bruger en vakuum oliesuger er der altså forskel på kvaliteten på dem.


Nogen suger med to bar hvor . Jeg vil lave olieskift med filter. Jeg har sådan en olie suger man kan suge olien op via oliehinde røret som også mange værksteder gør det. Hvad er jeres erfaringer med olieskift på denne måde? Jeg ser en kæmpe tidsmæssigt og arbejdsmængde til forskel. Man spare jo og skal have bilen op via lift eller . Er dog lidt usikker på, hvor meget af den gamle olie man ikke kan få med op.


Er der nogle af jer som har erfaring med det. Følger: Følgere: Biler : Emner: Svar: 346.

Biltema har hvad du skal bruge. Hvor er den nærmeste tankstation der kan suge olie op fra en motor, når det skal skiftes ? Og som selvfølgelig også sælger olie og o. How to Make a Rubber Band Gun - Pocket Pistol - Duration: 4:22. Olie, kemi og væsker til bilen finder du billigst hos os. Her finder du alt fra motorolie til bremsvæske og airconditionrens.


Find olie og kemi til bilen her! Jeg havde parkeret bilen med snuden let skrånende neda men det havde vist ikke den store effekt. Med oliesugersættet er det let at skifte olie på plæneklipperen eller havetraktoren. Skal du skifte olie på bilen , men vil gerne slippe for at spilde?


Køb oliesuger med Volts pumpe - Masser af tilbehør til bilen - Billige priser hos Tjengo. Billige reservedele til din bil er til salg på GulogGratis. Her sælges tagbøjler og bilsæder til billige priser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...