fredag den 30. september 2016

Ihc dimmer led

Vi har udviklet et værktøj, som gør det nemt for dig at checke hvilken lysdæmper, der virker sammen med din LED -lyskilde. Har du allerede en lysdæmper, kan du slå op i værktøjet og se lige nøjagtig hvilken pære, du skal vælge. Anvendes hvor der ønskes en dæmpning af 2V LED lamper eller anden belastning.


Lysdæmper indeholder op til lyssenarier, dette foretages med en diodebrik, der medfølger dæmperen. Flere funktioner indstilles på fronten af lysdæmperen.

IHC Lysdæmper med scenarier 0-400W LED. Jo mere jo bedre, men minimum sluk alt. Og det er vist allerede et problem når det er til LED (har ikke kunne finde noget der kan det inu).


Bruger Wireless dimmer til alt andet, og der har man jo alle muligheder. Undtaget at tilslutte LED. IHC Wireless Lampeudtag med dæmper 5-250W for LED (Version-udgaven) - Denne model kan anvendes med dæmpbar LED lyskilder og anvendes hvor der ønskes lysdæmpning som kan fjernbetjenes trådløst. Lysdæmperen kan ved hjælp af simpel programmering kobles sammen med andre LK IHC Wireless .

Kapacative belastninger må ikke tilsluttes. Dimmeren kan anvendes ”stand-alone” eller sammen med IHC Control. Der garanteres ikke fuld funktionalitet for CFL- og LED -lyskilder. Skal du have en lysdæmper på dit belysning?


Så få vejledning og oversigt over mulighederne til at valg af lysdæmper til lige netop din belysning og krav. Det anbefales at læse vejledning før ibrugtagning af komponenten. Konstruktion Lysdæmperen er en dinskinne monteret komponent. Generelt virker dæmpning af LED bedst med bagkantsdæmpere (CR).


LK Touch 3UNI 35w – virker ikke optimalt med vores LED. LED DIN skinne lysdæmper for montering i gruppetavle med mulighed for senarier 18mm. Jeg har en række downlights med LED pærer og kunne nu godt tænke mig at kunne dæmpe dem.


Er her nogen som har erfaring med LK Fuga lysdæmpere som fungerer sammen med dæmpbare LEDer? Ultimativt for mig ville være hvis LK IHC Wireless Kombi Dimmer virker med LED så jeg kan styre med . Tryk her for at læse mere. Fejl i produktinformationen?

Trådløs lysstyring med IHC - Duration: 4:06. Producent: Laurits Knudsen Data blad: Klik her. Antal : Læg i kurv Gå til kurv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...