torsdag den 27. oktober 2016

Afstandsring til metal loftdåse

Jeg vil gerne lovliggøre husets lampeudtag, men har fladt tag og ønsker ligeledes at bevare trælofterne, hvorfor det ikke er ligetil at udskifte de gamle loftdåser i metal (type 700) til nye PL dåser. Findes der stadig afstandsringe , der passer til de gamle . Ifølge stærkstrømsreglementet skal en sådan afstand lukkes. Isoleringsring til anvendelse for elektrisk isoleret forlængelse af dåserummet på PL loftdåse og PV dåse.


Til brug når der er afstand mellem loft og loftdåse. Hvis din PL loftdåse ikke er helt plan med forsiden af loftet, kan afstandsringen bruges til at udligne forskellen inden lampeudtaget monteres.

Besøg vores webshop Elmaterial. Altid hurtig og billigt fragt. ELVVS fører hele LK FUGA programmet og det gælder naturligvis også loftdåser. Bestil din loftdåse i dag, så sender vi den med det samme. Jeg kan se du bruger en forlænger til PL-dåser, ved faktisk ikke hvad reglerne.


De orange plast stykker, er efterfølgeren til en metal -forlænger med skrue huller og. LK, gruppetavle, Gruppetavle, LK. Anvendes hvis der er afstand mellem dåse og loft.

Så tager du bare en gammel . Jeg havde først set på disse orange loftdåser hvor optil 3-plast rør kan samles. Ved nedsænkning af lofter eller forlængelse af dåsen kan én eller flere. Afstandsringen skydes på dåsen, så den slutter og holdes fast ved loft- beklædningen. Der kan også an- vendes en 9- mm eller . Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Se LK FUGA og find et stort udbud fra Dåsemateriel varianter på LavprisVVS.


Danmarks største VVS forhandler på nettet! Click here to find similar products. Hæftemaskine i sortlakeret metal. Til montage direkte på orange loftdåse , hvor der ikke er lampeudtag. Jo-el afstandsring høj 6-mm justerbar.


Bærejern til loftdåse type PV. Leveringstid - hverdage. Loftdåse afstandsring 8mm. Køb KLEMKASSE I METAL 150X300X1fra SCHNEIDER ELECTRIC hos vvsfittings.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af LK Lamper.

Klik her og find den bedste pris nu! Velegnet til anvendelse sammen med lampeudtag , lampestikkontakt og kan ydermere anvendes ved på- eller indbygning af armatur. Halogenspot i loft samt loftdåser i nyt hus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...