mandag den 14. november 2016

Generator med fjernstart

Valg av strømaggregat kan være vanskelig. Man rives mellom pris, effekt, produsent og drivstoff. Etter å ha forsøkt et kw kina aggregat noen år som ifølge spesifikasjonen er mulig å fjernstarte , men som i praksis ikke er det, leter jeg etter et nytt.


Kravene er som følger: - må kunne fjernstartes på signal fra . Automatisk start av aggregat ved lav. EU 30is med fjernstart (FS) for deg som ønsker enda mer komfort.

Valgfri 1 eller m kabel bestilles som tilleggsutstyr . Moderne, kapslet design, lav vekt og meget lavt lydnivå. Bestselgeren i vår aggregat serie. Fuel injection og mulighet for fjernstart. Dieseldrevet støydempet strømaggregat for profesjonelt bruk med fjernstart. Motor og generator er sammenbygd til en enhet som er montert i en vibrasjonsfri ramme med støydemping.


Aggregatet har lav olje, stopp – startsperre som en sikkerhet. Noen som har noen gode forslag på hvordan jeg kan gjøre det for og benytte en tellstick net for og starte en generator ved strømbrudd og kobler fra den ordinære strømforsyningen til huset? Godt mulig det blir mye styr.

Ideell for montering på hytta, under gulvet på kjøretøyet og andre steder. Inverteraggregat med fuel injection og mulighet for fjernstart. Generator : Leroy somer, 6kva max.


Fjernstart enhed kan anvendes til start at benzin eller diesel motorer med elstart. EU30is kan leveres i fjernstart -utgave for deg som ønsker enda mer komfort. Ladestrøm for 12V batterier (Max Amp.):.


Honda Strømaggregat EU 10i er en bærbar generator for hytte og fritid. Håber der er nogle autoelektrikere som kan hjælpe lidt :-D Min Alarm med Fjernstart skal have en lille signalledning fra min generator , som så burde sende 1. Drives av Lombardini dieselmotor. Produsert i Italia, leveres med enkelt startpanel med kontakter.


Kan leveres med automatisk panel for fjernstart. Motoren har 5timer intervall mellom olje og filterskift. For mer info, se datablad.


Hvor mye må jeg rekne med og svi av for og få meg generator ombord? Service-filter kitt vare nr. Ekstra utstyr: hjuls tralle.


Et meget profesjonelt og støydempet dieseldrevet strømaggregat med 1-faset strømuttak. Trådløs fjernstart med rekkevidde på 50m.

Synkron generator gjør det godt egnet til profesjonelt . KVA Diesel er specialist i udvikling og produktion af modulopbyggede generator anlæg til ethvert formål. Vi fører også standardanlæg i god kvalitet til. Der kan vælges ekstra udstyr som f. GPS, fjernstart , netovervågning ( AMF) og ekstra skærme. Anlæg med internetadgang kan styres via browser eller. Så er den her - fjernbetjeningen til din generator.


Med denne fjernbetjening har du mulighed for at tænde og slukke for din generator ved en afstand på op til 1meter. Kan tilsluttes til alle PRAMAC generatorer der er udstyret med en connector. Læs mere om fordelene i vedhæftede datablad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Thermoelectric generator module

II-VI Marlow power generation technology takes existing temperature differences to produce renewable energy for a variety of small and larg...